Ποια στάση στο σεξ ταιριάζει στο ζώδιό σου;

26.08.2024
Ποια στάση στο σεξ ταιριάζει στο ζώδιό σου;
ΠΗΓΗ:FREEPICK
Ποια στάση αναδεικνύει τα «αστρικά» σου προσόντα;

Όλοι ξέρουμε πως τα ζώδια μας επηρεάζουν σε πολλά επίπεδα, από τη διάθεση μέχρι τις σχέσεις μας. Τι γίνεται, όμως, όταν μιλάμε για το σεξ; Εδώ αρχίζουν τα ζουμερά! Αν αναρωτιέσαι ποια στάση στο κρεβάτι ταιριάζει καλύτερα με το ζώδιό σου, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Ας δούμε ποια στάση αναδεικνύει τα «αστρικά» σου προσόντα!

Κριός – Το «Cowgirl» ή «Reverse Cowgirl»

Ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια, παθιασμένος και του αρέσει να έχει τον έλεγχο. Η στάση «Cowgirl» είναι τέλεια γιατί σου επιτρέπει να είσαι από πάνω, ορίζοντας τον ρυθμό και δείχνοντας την κυριαρχία σου. Είναι η απόλυτη στάση για να δείξεις τη δυναμική σου πλευρά, είτε κοιτάς τον σύντροφό σου είτε όχι.

Ταύρος – Το «Spooning»

Ο Ταύρος αγαπά την άνεση και την αισθησιακή επαφή. Η στάση «Spooning» είναι ιδανική για αυτόν, αφού συνδυάζει την οικειότητα με το ρομαντισμό. Χαλαρώνεις, αγκαλιάζεσαι και αφήνεσαι σε ένα απαλό αλλά έντονο ερωτικό παιχνίδι που αναδεικνύει την τρυφερή σου πλευρά.

Δίδυμοι – Το «Stand and Deliver»

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τις αλλαγές και την επικοινωνία. Η στάση «Stand and Deliver», όπου ο ένας στέκεται και ο άλλος στέκεται μπροστά ή ελαφρώς σκυμμένος, δίνει πολλές δυνατότητες για διαλόγους, ψιθύρους στο αυτί και αυθόρμητες κινήσεις. Είναι η απόλυτη στάση για τον πειραματισμό και τις γρήγορες εναλλαγές.

Καρκίνος – Το «Missionary»

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και αγαπάει την οικειότητα. Το «Missionary» είναι η κλασική στάση που επιτρέπει την πλήρη επαφή, πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις την τρυφερότητά σου. Είναι η τέλεια στάση για να νιώθεις κοντά με τον σύντροφό σου.

Λέων – Το «Doggy Style»

Ο Λέων είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και θέλει να λάμπει στο κρεβάτι. Το «Doggy Style» του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει την ισχυρή και έντονη προσωπικότητά του. Είναι μια στάση που δίνει την αίσθηση του πάθους και της δύναμης – ακριβώς ό,τι λατρεύει ένας Λέων.

Παρθένος – Το «Lotus»

Η Παρθένος είναι αναλυτική και της αρέσει η λεπτομέρεια. Η στάση «Lotus», όπου κάθεσαι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου με τα πόδια τυλιγμένα γύρω, προσφέρει πλήρη συναισθηματική και σωματική σύνδεση. Είναι ιδανική για αυτούς που αγαπούν την αρμονία και την αφοσίωση.

Ζυγός – Το «The Chair»

Ο Ζυγός λατρεύει την ισορροπία και την αισθητική. Η στάση «The Chair», όπου κάθεστε μαζί σε μια καρέκλα, προσφέρει τη δυνατότητα για οπτική και συναισθηματική σύνδεση, ενώ ταυτόχρονα δίνει έναν αέρα κομψότητας και φινέτσας. Είναι μια στάση που ενσωματώνει όλα όσα εκτιμά ένας Ζυγός.

Σκορπιός – Το «Scissors»

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και έντονος. Η στάση «Scissors» είναι κατάλληλη για αυτόν, καθώς επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση και προσφέρει μια αίσθηση οικειότητας, ενώ διατηρεί τον έλεγχο. Είναι η τέλεια στάση για να εκφράσει το μυστήριο και το πάθος του.

Τοξότης – Το «Standing»

Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και την ελευθερία. Η στάση «Standing» του δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, είτε στο ντους, είτε σε κάποιο άλλο απροσδόκητο μέρος. Είναι η στάση που αναδεικνύει τη φυσική του ένταση και την επιθυμία για νέες εμπειρίες.

Αιγόκερως – Το «Against the Wall»

Ο Αιγόκερως είναι αποφασιστικός και λατρεύει τον έλεγχο. Η στάση «Against the Wall» του δίνει την ευκαιρία να είναι κυρίαρχος και να δείξει τη δύναμή του. Είναι μια στάση που αναδεικνύει την ένταση και την αποφασιστικότητα του Αιγόκερου.

Υδροχόος – Το «69»

Ο Υδροχόος είναι εκκεντρικός και αγαπά τις προκλήσεις. Η στάση «69» είναι ιδανική για αυτόν, καθώς επιτρέπει τη συμμετοχή και των δύο συντρόφων ταυτόχρονα, κάτι που συνδυάζει την αμοιβαία ευχαρίστηση με το πνεύμα του Υδροχόου για ίση απόλαυση.

Ιχθύες – Το «Spooning with a Twist»

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Η στάση «Spooning with a Twist», όπου βρίσκεστε σε αγκαλιά αλλά με μια πιο δημιουργική θέση, είναι ιδανική για να δείξεις την τρυφερότητά σου και να συνδεθείς συναισθηματικά. Είναι η τέλεια στάση για να εκφράσεις τη βαθιά σου αγάπη και ρομαντισμό.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου, το κλειδί είναι να βρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα και να το απολαύσεις στο έπακρο. Δοκίμασε αυτές τις στάσεις και δες ποια αναδεικνύει τον «αστρικό» σου εαυτό στο κρεβάτι!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2024 - 17:10