Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο makeup look σου ταιριάζει

05.08.2024
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιο makeup look σου ταιριάζει
ΠΗΓΗ:@angelinajoliesu
Αν δεν ξέρεις ποιο μακιγιάζ να διαλέξεις, άσε τα άστρα να διαλέξουν για σένα.

Κορίτσια, ξέρουμε πως όλες λατρεύουμε να «παίζουμε» με τα καλλυντικά μας και να ανακαλύπτουμε νέα trends που μας ταιριάζουν. Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι τα άστρα μπορούν να μας δώσουν μια χείρα βοηθείας σε αυτό το παιχνίδι; Ναι, καλά ακούσατε! Το ζώδιό σας μπορεί να αποκαλύψει ποιο makeup look σας ταιριάζει απόλυτα. Ετοιμαστείτε να μάθετε ποιο είναι το δικό σας αστρολογικό look!

Κριός

Εσείς οι Κριοί είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Το makeup look που σας ταιριάζει είναι το έντονο κόκκινο κραγιόν. Τολμήστε το και αφήστε τους πάντες να καταλάβουν ποιος έχει τον πρώτο λόγο!

Ταύρος

Οι Ταύροι είστε γήινοι και φυσικοί. Γι' αυτό, μια παλέτα με nude αποχρώσεις είναι ιδανική για εσάς. Προσθέστε λίγη λάμψη στα μάτια και αφήστε τη φυσική σας ομορφιά να λάμψει!

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου, είστε παιχνιδιάρικοι και ευέλικτοι. Το look που σας ταιριάζει είναι το πολύχρωμο eyeliner. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα και σχέδια - τολμήστε και θα εντυπωσιάσετε!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είστε ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Τι καλύτερο για εσάς από απαλά ροζ χρώματα στα μάγουλα και στα χείλη; Αυτό το look θα αναδείξει την τρυφερότητά σας και θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς.

Λέων

Λιονταρίνες μου, αγαπάτε να είστε το κέντρο της προσοχής. Το δραματικό smokey eye είναι το τέλειο για εσάς. Ένα εντυπωσιακό και μυστηριώδες βλέμμα θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να μαγνητίζετε τα βλέμματα.

Παρθένος

Παρθένοι μου, είστε κομψοί και προσεκτικοί. Ένα clean, φυσικό μακιγιάζ με διακριτικές λεπτομέρειες είναι το ιδανικό για εσάς. Οι ουδέτεροι τόνοι θα αναδείξουν την εκλεπτυσμένη σας ομορφιά.

Ζυγός

Ζυγοί, λατρεύετε την αρμονία και την ισορροπία. Ένα ισορροπημένο και κομψό look με απαλά χρώματα και τέλειο φινίρισμα είναι αυτό που σας ταιριάζει. Επενδύστε στην τελειότητα!

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, είστε μυστηριώδεις και έντονοι. Τα dark, με ένταση χρώματα είναι το απόλυτο look για εσάς. Τολμήστε ένα σκούρο κραγιόν ή ένα δραματικό μακιγιάζ ματιών και μαγνητίστε τους πάντες.

Τοξότης

Τοξότες, είστε αισιόδοξοι και περιπετειώδεις. Φωτεινά και τολμηρά χρώματα είναι το makeup look σας. Παίξτε με ζωηρά χρώματα και αναδείξτε την χαρούμενη προσωπικότητά σας.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, είστε σοβαροί και αποφασιστικοί. Ένα κλασικό και διαχρονικό look με έντονες γραμμές και κομψές λεπτομέρειες είναι το ιδανικό για εσάς. Διατηρήστε την κομψότητα και τη δύναμή σας.

Υδροχόος

Υδροχόοι, είστε καινοτόμοι και προοδευτικοί. Το φουτουριστικό και μοντέρνο makeup με μεταλλικές αποχρώσεις είναι το trend που σας ταιριάζει. Μην διστάσετε να πρωτοπορήσετε και στο μακιγιάζ.

Ιχθύς

Ιχθύες, είστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Τα παστέλ χρώματα και οι διακριτικές λάμψεις είναι το ιδανικό για εσάς. Δημιουργήστε ένα ονειρικό και μαγευτικό look που θα αντανακλά την εσωτερική σας γαλήνη.

Κορίτσια, τα άστρα μίλησαν! Πάρτε τα πινέλα και τα καλλυντικά σας, και ακολουθήστε το ζώδιό σας για να ανακαλύψετε το makeup trend που σας ταιριάζει απόλυτα. Have fun!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 15:28