Αυτά θα είναι τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Ιουλίου

05.07.2022
Αυτά θα είναι τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Ιουλίου
Καλώς ήρθες στο δεύτερο εξάμηνο του 2022! Καθώς σημειώνουμε εξόδους στα ημερολόγιά μας για τον μήνα Ιούλιο και προετοιμαζόμαστε για τις μέρες των διακοπών, μεταβαίνουμε επίσημα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η προσοχή στα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του Ιουλίου μπορεί να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλη την πλανητική δραστηριότητα.

Και ξεκινάμε από τους ανάδρομους πλανήτες του Ιουλίου που θα είναι τρεις.

Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 12 Οκτωβρίου, ο ανάδρομος Δίας ξεκινά στις 28 Ιουλίου και θα τελειώσει στις 23 Νοεμβρίου και ο ανάδρομος Ποσειδώνας ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και θα τελειώσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Επίσης θα συνεχίσουμε να είμαστε βαθιά στα νερά της σεζόν του Καρκίνου του 2022 μέχρι τις πρώτες εβδομάδες του μήνα, εμπνέοντάς μας να αναζητήσουμε βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις και ανέσεις. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του Καρκίνου, που διαρκεί έως τις 22 Ιουλίου, οι ευαισθησίες μας υπερτερούν και τα συναισθήματά μας προηγούνται, γι' αυτό φρόντισε να βγάλεις προς τα έξω την πιο ευαίσθητη πλευρά σου και να βρεις τρόπους να φροντίσεις την καρδιά σου.

Προφανώς, η εποχή του Καρκίνου είναι σε πλήρη ισχύ μέχρι το τελευταίο τρίτο του μήνα, αλλά θα νιώσουμε αυτή τη συναισθηματική ενέργεια ακόμη πιο δυνατά όταν ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής ενωθεί με τον ήλιο στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου. Με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα έχουμε μεγαλύτερη επιθυμία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να βασιστούμε στη διαίσθησή μας και μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις πληροφορίες από τους άλλους.

Ο Ερμής δεν είναι ο μόνος προσωπικός πλανήτης που κάνει κινήσεις στις 5 Ιουλίου: Ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού και εισέρχεται την ίδια μέρα στην επικράτεια του Ταύρου, του ζωδίου της γης. Όταν ο Άρης βρίσκεται στον λογικό και σταθερό Ταύρο, όλα τα ζώδια θα αισθάνονται πιο προσεκτικά και ρεαλιστικά για το πώς κινούνται προς τους στόχους τους. Αντί να βιαστούμε προς τη γραμμή του τερματισμού, θα προτιμήσουμε μια αργή αλλά σταθερή προσέγγιση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, κάτι το οποίο θα είναι μια χρήσιμη αύρα καθώς πλησιάζουμε στην αποπνικτική καλοκαιρινή περίοδο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε άλλη μια ισχυρή υπερπανσέληνο που έρχεται καυτή! Η πανσέληνος του Ιουλίου στις 13 Ιουλίου ανατέλλει στο εργασιομανές και πραγματιστικό ζώδιο του Αιγόκερω και είναι εδώ για να μας βοηθήσει να λάβουμε σοβαρά υπόψη τους στόχους μας. Αυτή είναι η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού και χάρη στην πιο κοντινή από το συνηθισμένο, εγγύτητά της στη γη, θα φαίνεται μεγαλύτερη από μια μέση πανσέληνο.

Και κάτι για τους απελπισμένους ρομαντικούς: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 17 Ιουλίου, οπότε ο πλανήτης της αγάπης, της πολυτέλειας και του ρομαντισμού πρόκειται να γίνει εξαιρετικά συναισθηματικός. Τον τελευταίο μήνα της Αφροδίτης στους Διδύμους, νιώσαμε ιδιαίτερα ερωτευμένοι, διασκεδαστικοί και χαλαροί στις σχέσεις.

Και κάποια στιγμή η εποχή του Καρκίνου τελειώνει και ο ήλιος μπαίνει στον λαμπερό και γκλαμουράτο Λέοντα στις 22 Ιουλίου και επισήμως ανεβάζει τη θερμοκρασία το καλοκαίρι. Η σεζόν του Λέοντα για το 2022, θα φέρει σε όλα τα ζώδια μια αίσθηση αισιοδοξίας και μια μεγάλη ώθηση στα επίπεδα αυτοπεποίθησής. Ο ήλιος είναι τελικά ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα, οπότε ήρθε η ώρα να αφήσουμε την αυθεντικότητά μας να λάμψει! Χρησιμοποίησε αυτήν την εισροή ζωδιακής ενέργειας του Λέοντα ως δικαιολογία για να αγκαλιάσεις την εσωτερική σου σούπερ σταρ και να ενεργοποιήσεις την καλοκαιρινή λειτουργία του hot girl.