Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το θερινό ηλιοστάσιο

21.06.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το θερινό ηλιοστάσιο
Το θερινό ηλιοστάσιο είναι εδώ και ο ήλιος βγαίνει από το διαρκώς μεταβαλλόμενο ζώδιο των Διδύμων για να μεταβεί σε αυτό του Καρκίνου. Δεδομένου ότι τα πρωτεύοντα ζώδια συνοδεύουν πάντα την έναρξη των ισημεριών και των ηλιοστάσιων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη μετατόπιση, οπότε αν ανήκεις σε ένα από αυτά, ετοιμάσου, γιατί το θερινό ηλιοστάσιο του 2022 θα σε επηρεάσει περισσότερο. Θερινό ηλιοστάσιο: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Κριός

Τώρα είναι η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογένεια, Κριέ. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν το πιο συναρπαστικό πράγμα στο οποίο μπορείς να εστιάσεις τις προσπάθειές σου, είναι ο τομέας που σίγουρα θα δεις τη μεγαλύτερη δράση. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον τέταρτο Οίκο σου στις 21 Ιουνίου, ο ιδιωτικός σου κόσμος θα φωτιστεί. Θα κληθείς να σκεφτείς πώς δημιουργείς την πιο συναισθηματική ασφάλεια. Το τρέχον περιβάλλον του σπιτιού σου φαίνεται ασφαλές και ήρεμο; Εάν όχι, θα έχεις τώρα την ενέργεια να κάνεις κάποιες απαραίτητες προσαρμογές.

Καρκίνος

Αυτή είναι η εποχή σου, Καρκίνε, που σημαίνει ότι θα νιώθεις όλα τα συναισθήματα, ακόμα περισσότερο από το συνηθισμένο. Καθώς ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον πρώτο Οίκο της ταυτότητάς σου στις 21 Ιουνίου, θα γεμίσεις με ένα κύμα ενέργειας και ζωτικότητας και η φυσική σου επιθυμία για συναισθηματική άνεση και ασφάλεια θα ενισχύεται ολοένα και περισσότερο. Μπορεί επίσης να αρχίσεις να παρατηρείς ότι σου δίδεται πολύ περισσότερη προσοχή από ότι συνήθως. Αν και τείνεις να αποφεύγεις τα φώτα της δημοσιότητας, σε αναγνωρίζουν για τις ικανότητές σου για φροντίδα, οπότε φρόντισε να τα απολαύσεις όλα.

Ζυγός

Είναι η ώρα σου να λάμψεις, Ζυγέ. Ενώ η εποχή του Καρκίνου διαφέρει εντελώς από τη δική σου εποχή του χρόνου, εξακολουθεί να είναι μια εποχή που θα σε αναγνωρίζουν για τον ρόλο σου στον επαγγελματικό σου κόσμο. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον δέκατο Οίκο της καριέρας σου στις 21 Ιουνίου, μπορείς να περιμένεις να τονιστούν οι επαγγελματικές σου προσπάθειες. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις νέες επιχειρηματικές αναζητήσεις ή να υποβάλεις αίτηση για αυτήν την προαγωγή που είχες στο μάτι. Αν αισθάνεσαι δυνατή, τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις δράση.

Αιγόκερως

Οι ρομαντικές σχέσεις και οι σχέσεις με τους άλλους βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον έβδομο Οίκο σου στις 21 Ιουνίου. Δεδομένου ότι ο Καρκίνος είναι το αντίθετό σου ζώδιο, αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική αλλά παράξενα οικεία. Τώρα είναι η ώρα να ξαναγνωριστείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες στις συνεργασίες σου, Αιγόκερε και ενώ τείνεις να προτιμάς να εκφράζεσαι στωικά, ήρθε η ώρα να αφήσεις τα συναισθήματά σου να πάρουν τον έλεγχο.