Ανάδρομος Κρόνος: Τι αλλαγές φέρνει στη ζωή μας

08.06.2022
Ανάδρομος Κρόνος: Τι αλλαγές φέρνει στη ζωή μας
Μόλις επέζησες από τον ανάδρομο Ερμή, αλλά μη χαίρεσαι ακόμα! Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και τελειώνει στις 23 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή στον κόσμο. Στην αστρολογία, ο Κρόνος είναι ο άρχοντας της δομής, της πειθαρχίας, της εξουσίας και του κάρμα, καθιστώντας τον έναν από τους πιο τρομακτικούς πλανήτες σε όλη την αστρολογία. Ωστόσο, προτού αρχίσεις να κατηγορείς τον Κρόνο και να βρίσκεσαι σε μια άβυσσο ανησυχίας, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτός ο ανάδρομος θα μπορούσε πραγματικά να σου φέρει κάτι καλό;

Τι είναι ο ανάδρομος Κρόνος;

Μιλώντας για αλλαγές, ο Κρόνος θα σταθεί ανάδρομος και είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν θα είναι τόσο κακό. Προσπάθησε να μην κρίνεις την κατάσταση μόνο και μόνο επειδή είχες μια δύσκολη εμπειρία ανάδρομου Ερμή. Εξωτερικοί πλανήτες όπως ο Κρόνος, ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός περνούν στην πραγματικότητα περίπου τη μισή διάρκεια κάθε έτους εν μέσω ανάδρομης πορείας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η ενέργεια είναι κάτι που έχεις βιώσει πολλές φορές.

Όταν μια από αυτές τις μακρινές ομορφιές ταξιδεύει προς τα πίσω, σου δίνει την ευκαιρία να επιμείνεις σε ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Για τον Κρόνο, τα θέματα που λατρεύει να επηρεάζει γενικά περιβάλλουν την προσωπική ευθύνη, την υπευθυνότητα, την κατάκτηση των φόβων και το να κάνεις τα όνειρά σου απτά, πρακτικά και σταθερά. Αν αποδεχθείς τον Κρόνο ως αριστοτεχνικό δάσκαλο, μπορεί να αρχίσεις να τον βλέπεις ως σύμμαχο αντί για εχθρό. Εξάλλου, ο ανάδρομος Κρόνος έχει να κάνει με την επιτάχυνση της διαδικασίας του κάρμα, οπότε άφησε τα πράγματα να είναι χαλαρά.

Επειδή ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στον Υδροχόο στις 4 Ιουνίου και τελικά, θα ξαναμπεί στην ευθεία πορεία του πάλι στον Υδροχόο στις 23 Οκτωβρίου, αυτή η ανάδρομη κίνηση θα επικεντρωθεί στους κοινωνικούς σου κύκλους, τους φιλανθρωπικούς σου στόχους και το όραμά σου για το μέλλον. Αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς το σημάδι που αφήνεις στον κόσμο, γιατί ο Υδροχόος έχει να κάνει με το να γίνεται ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος για όλους τους πολίτες του. Εάν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε μια ομαδική προσπάθεια κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, θα κάνεις τον Κρόνο να αισθάνεται τόσο περήφανος!