Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

16.02.2022
Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Κάθε πανσέληνος έχει τη δική της μαγεία, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η «μία» πανσέληνος που αλλάζει τα πάντα. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου του 2022, που θα λάβει χώρα στις 16 Φεβρουαρίου, θα επηρεάσει περισσότερο τα 4 παρακάτω ζώδια και αυτή η εμπειρία θα μπορούσε να ταράξει τον κόσμο τους. Τα πράγματα δεν μπορούν να παραμείνουν όπως ήταν πριν, οπότε αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, προετοιμάσου να αποδεχθείς την αλλαγή. Καλώς ή κακώς, ένα είναι σίγουρο: τα σταθερά ζώδια ταρακουνούν τα πράγματα.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις για την οικογένειά σου, τη ζωή στο σπίτι σου και την καρδιά σου. Καθώς αποκαλύπτει βαθύτερες αλήθειες στον άνετο τέταρτο Οίκο σου, συνειδητοποιείς τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να σου δείξει πώς να φτιάξεις τη δική σου «φωλιά», επειδή είσαι σε θέση να διαχειριστείς τη ζωή που θέλεις.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος είναι για σένα, Λιονταρίνα. Και δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, γιατί χρειάζεσαι μια ευκαιρία να τιμήσεις τον εαυτό σου. Καθώς αυτή η πανσέληνος σου δείχνει όλους τους τρόπους με τους οποίους έχεις αναπτυχθεί, έχεις ενσωματώσει όλα τα νέα μέρη του εαυτού σου που γνώρισες τον τελευταίο καιρό. Αξίζει να νιώθεις περήφανη για τα επιτεύγματα σου.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Σκορπιός

Είσαι ένα εκ φύσεως μυστικοπαθές άτομο, αλλά αυτή η πανσέληνος το αλλάζει αυτό. Ακτινοβολεί στον δέκατο οίκο της φήμης και της καριέρας σου, δείχνοντάς σου τι σε παρακινεί να αναβαθμίσεις το παιχνίδι σου αυτές τις μέρες. Ίσως ακόμη και να είσαι έτοιμη να κάνεις μια ανακοίνωση σχετικά με όλη την πρόοδο που έχεις σημειώσει, γι' αυτό αποδέξου πόσο καλό είναι να μιλάς για κάτι για το οποίο εργάστηκες σκληρά.

Υδροχόος

Καθώς αλλάζεις, οι σχέσεις σου αναγκάζονται να εξελίσσονται μαζί με αυτό. Αυτή η πανσέληνος σου δείχνει πώς εξελίσσεται η κατανόησή σου για την αγάπη, τη δέσμευση και τη συνεργασία. Αφήνεις τη μικροπρέπεια και τις παθητικές επιθετικές τάσεις και τις αντικαθιστάς με μια ξεκάθαρη πρόθεση. Για να έχεις τις σχέσεις που θέλεις, πρέπει να είσαι πρόθυμη να γίνεις και ο σύντροφος που θέλεις.