Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα του 2022 για κάθε ζώδιο (Μέρος Α’)

19.01.2022
Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα του 2022 για κάθε ζώδιο (Μέρος Α’)
To 2022 πρόκειται να είναι μια πιο ελπιδοφόρα και αισιόδοξη χρονιά για όλα τα ζώδια και θα υπάρξουν μερικές επιπλέον ιδιαίτερες κοσμικές στιγμές που θα φέρουν σε μερικούς από εμάς μια πρόσθετη ώθηση τύχης και μαγείας. Σίγουρα θα θέλεις να σημειώσεις στο νέο σου ημερολόγιο ένα μεγάλο, αστραφτερό αστέρι μόλις μάθεις την πιο τυχερή ημέρα για το ζώδιό σου για το 2022. Διάβασε παρακάτω ποια είναι η πιο τυχερή μέρα του 2022 για κάθε ζώδιο.

Κριός

Η πιο τυχερή ημέρα: 18 Αυγούστου 2022

Ετοιμάσου για μια χρονιά γεμάτη ανάπτυξη, μαγεία και καλή τύχη, Κριέ. Ο τυχερός πλανήτης Δίας περιοδεύει στο ζώδιό σου από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου — μέρος μιας διέλευσης που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια — οπότε είναι καιρός να εστιάσεις στην επέκταση και στις νέες ευκαιρίες. Ένα από τα κορυφαία σημεία αυτής της περιόδου θα λάβει χώρα στις 18 Αυγούστου, όταν ο Δίας θα σχηματίσει μια αρμονική τριγωνική όψη με τον υπέροχο πλανήτη της Αφροδίτης.

Ταύρος

Η πιο τυχερή ημέρα: 13 Μαΐου 2022

Ξεκινάς μια σημαντική περίοδο μεταμόρφωσης φέτος, Ταύρε. Ο Βόρειος Δεσμός του Πεπρωμένου εισήλθε στο ζώδιό σου στις 18 Ιανουαρίου — μια είσοδος που δεν θα συμβεί ξανά για σχεδόν δύο δεκαετίες — που σημαίνει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα φέρουν μια σειρά από εκλείψεις που θα σε βοηθήσουν να ευθυγραμμιστείς με τη μοίρα σου και θα σε βοηθήσουν να αποδεχθείς μια νέα εκδοχή του εαυτού σου. Μια ιδιαίτερα δυνατή στιγμή θα συμβεί στις 13 Μαΐου, όταν ο ήλιος στο ζώδιό σου θα ευθυγραμμιστεί με τον Βόρειο Δεσμό.

Δίδυμοι

Η πιο τυχερή ημέρα: 30 Μαΐου 2022

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχες μια σειρά από εκλείψεις που ταρακούνησαν την ταυτότητα και τις σχέσεις σου, Δίδυμε αλλά το 2022 σου δίνει μια ευοίωνη ευκαιρία να αποδεχθείς πλήρως αυτή τη νέα και αναβαθμισμένη εκδοχή του εαυτού σου. Η ισχυρή νέα σελήνη στο ζώδιό σου στις 30 Μαΐου φέρνει συγκεκριμένα μια από τις πιο τυχερές ευκαιρίες του έτους για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Καρκίνος

Η πιο τυχερή ημέρα: 17 Ιουλίου 2022

Στις 17 Ιουλίου, οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν κάποια επιπλέον μαγεία της εποχής του Καρκίνου. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα έχουν μόλις ευθυγραμμιστεί στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας αυτό που είναι γνωστό ως «καζίμι του Ερμή», που σημαίνει ότι ο Ερμής βρίσκεται «στην καρδιά του Ήλιου». Αυτή η πτυχή βοηθά να φέρουμε αυθεντικότητα και σαφήνεια στα λόγια και τις σκέψεις μας και θα το νιώσεις πιο δυνατά από τους περισσότερους.

Λέων

Η πιο τυχερή ημέρα: 31 Ιουλίου 2022

Το καλοκαίρι είναι πάντα η ώρα σου να λάμψεις, Λιονταρίνα, αλλά φέτος θα είναι γεμάτη με ακόμη περισσότερο πάθος και δημιουργικότητα από ότι συνήθως. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας θα φωτίζει τον πέμπτο Οίκο της χαράς και του ρομαντισμού σου καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα και θα μπορείς να αξιοποιήσεις αυτήν την τυχερή ενέργεια ακόμη πιο δυναμικά στις 31 Ιουλίου, όταν ο κυρίαρχος πλανήτης σου, ο Ήλιος θα σχηματίσει μια ευοίωνη τριγωνική όψη με τον ευεργετικό Δία.

Παρθένος

Η πιο τυχερή ημέρα: 16 Φεβρουαρίου 2022

Ξεκινάμε τη χρονιά με έναν μήνα της Αφροδίτης που είναι ανάδρομη στον τομέα του ρομαντισμού και του πάθους του χάρτη σου, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει συναισθήματα για προηγούμενες περιστασιακές σχέσεις και να προκαλέσει σημαντική επαναξιολόγηση όσον αφορά τις προτιμήσεις σου για το σεξ και τις σχέσεις. Ωστόσο, στις 16 Φεβρουαρίου, θα είναι στιγμή να ξεκινήσεις έναν εντελώς νέο κύκλο αγάπης και όχι μόνο επειδή είναι η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου.