Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2022

04.01.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το 2022
Αν και το μέλλον δεν είναι σίγουρο για κανέναν, οι αστρολογικές αναφορές για την νέα χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει κρύβουν υπέροχα νέα για τρία, τουλάχιστον, ζώδια τα οποία θα έχουν το καλύτερο 2022. Ιδού και Καλή Χρονιά σε όλους.

Ιχθείς

Ιχθύ, το 2022 είναι η χρονιά σου. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σου! Το 2022 θα σου προσφέρει λιγότερες απογοητεύσεις, αφήνοντάς σου περισσότερο χώρο για να είσαι παραγωγική στις κοινωνικές, συναισθηματικές, πνευματικές και σχετιζόμενες με την καριέρα, πτυχές της ζωής σου. Θα επωφεληθείς επίσης από την επιρροή δύο τεράστιων πλανητών, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις τη ροή της ζωής.

Ο Δίας θα βρεθεί στο ζώδιό σου από τα τέλη του 2021 έως τις 10 Μαΐου, και πάλι από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, παρέχοντάς σου τύχη και δύναμη στην αρχή και στο τέλος του έτους. Μπορείς επίσης να περιμένεις μια συνεχή ενίσχυση της διαίσθησής σου, με τη συνδρομή του αγαπημένου σου φίλου, του Ποσειδώνα.

Το ζώδιό σου κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι η ενέργεια του ζωδίου σου και οι ιδιότητες που ελέγχει ο Ποσειδώνας, όπως η διαίσθηση και τα όνειρα, έχουν μεγάλη ισχύ.

In Memoriam: 21 θάνατοι που μας συντάραξαν μέσα στο 2021

Καρκίνος

Καρκινάκι, το 2022 είναι το «Έτος Εξερεύνησης». Είναι καιρός να ξεφύγεις από το κέλυφος στο οποίο έχεις παγιδευτεί και να θερίσεις όλα όσα έχεις σπείρει (αλλά δεν έχεις πιστώσει στον εαυτό σου).

Το 2022, θα έχεις τα ίδια οφέλη που έχουν οι Ιχθείς (αν και λιγότερο έντονα) μέσω των επιρροών του Δία και του Ποσειδώνα. Πιθανότατα θα νιώσεις πιο άνετα από ό,τι πέρυσι – η αλήθεια είναι ότι το 2021 σου έβγαλε πολλά. Παράλληλα με τις κινήσεις αυτών των δύο μεγάλων πλανητών, θα συνεχίσεις επίσης να αισθάνεσαι την επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω που εναντιώνεται στο ζώδιό σου.

Ο Πλούτωνας είναι ένας μικρός αλλά μαγικά ισχυρός πλανήτης, που κινείται σε «εποχές» αντί για σύντομες εκρήξεις και κάνει παρέα στον Αιγόκερω από το 2008 και θα είναι εκεί μέχρι το 2023, υπενθυμίζοντας τη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει για να γίνεις προσγειωμένο πνευματικό ον.

10 Έλληνες και ξένοι celebrities που "ακυρώθηκαν" μέσα στο 2021

Παρθένος

Παρθένε, το 2022 θα είναι ένα από τα καλύτερα σου χρόνια. Για εσένα, το 2022 είναι το «Έτος Αφετηρίας». Μοτίβα αποδυνάμωσης, θυμού και παλιών συνηθειών—τι είσαι έτοιμη να αφήσεις; Οι ίδιοι εξωτερικοί πλανήτες λόγω της ενίσχυσης των διαισθητικών δυνατοτήτων του Καρκίνου και των Ιχθύων, είναι επίσης αυτοί που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και να απελευθερώσεις κάποια πίεση.

Παρόλο που ισχυρίζεσαι ότι απεχθάνεσαι το άγχος, είναι γνωστό ότι ευδοκιμείς σε ένα γεμάτο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής στην εξάντληση και την απογοήτευση. Δεν το έχεις βαρεθεί; Το 2022 σου δίνει την ευκαιρία να σπάσεις αυτό το μοτίβο: Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς (απέναντι σου) θα αιωρούνται στον χάρτη σου για να απαλύνουν τη άκαμπτη κατάσταση του χαρακτήρα σου.

Θα συνεχίσεις επίσης να βιώνεις κάποια από την ένταση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Τι μπορείς να μάθεις από την κίνηση αυτού του υπαρξιακά φορτισμένου πλανήτη μέσα από το ζώδιο της σκληρής δουλειάς και της δύναμης; Μαζί με την τάση σου να παρακουράζεσαι, θα βιώσεις και μια αίσθηση συστολής.