Έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

22.12.2021
Έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Αν έχεις κάποια σημαντικά θέματα που σε απασχολούν ή αισθήματα σύγχυσης που προέκυψαν στην ερωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες με την ανάδρομη Αφροδίτη — η οποία ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου και διαρκεί έως τις 29 Ιανουαρίου 2022. Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη κάθε ενάμιση χρόνο και όταν γίνει, μας ζητείται να κάνουμε μια βαθιά βουτιά σε αυτό που πραγματικά εκτιμούμε και θέλουμε να προσελκύσουμε στη ζωή μας. Ενώ όλοι θα αισθανθούν τα αποτελέσματα αυτής της πλανητικής ανάδρομης πορείας με κάποιο τρόπο, τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη Αφροδίτη, θα θέλουν να είναι πολύ προετοιμασμένα για το δράμα.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σου υπόκεινται σε σοβαρή αναθεώρηση κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, Καρκινάκι, οπότε μην ξεφύγεις από τις σκληρές συζητήσεις που προκύπτουν. Με την Αφροδίτη να περιστρέφεται στον τομέα των συνεργασιών του αστρολογικού σου χάρτη, θα έχεις την ευκαιρία να σκάψεις κάτω από την επιφάνεια της δυναμικής της σχέσης σου και να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσαρέσκεια που έχει φθείρει την ακεραιότητα του δεσμού σου.

Γιατί νιώθουμε συχνά μόνοι στις γιορτές — και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Παρθένος

Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, Παρθένε και μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα γούστα σου αλλάζουν ως αποτέλεσμα. Οι ιδιορρυθμίες που κανονικά θα πυροδοτούσαν σπίθες πάθους για εσένα μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται ενοχλητικές ή μπορεί ξαφνικά να σε ελκύει περισσότερο ένα διαφορετικό σύνολο ιδιοτήτων ή «τύπων». Εάν είσαι ελεύθερη, αυτή θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική στιγμή για να εξερευνήσεις τα εξελισσόμενα γούστα σου ή να αναζωπυρώσεις ένα παλιό ειδύλλιο για μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι πλανήτες που θα είναι ανάδρομοι τον Δεκέμβριο και πώς θα σε επηρεάσουν

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στο ζώδιό σου αυτή τη φορά, Αιγοκερίνα, έτσι θα νιώσεις τα αποτελέσματά της με έναν ιδιαίτερα προσωπικό και ισχυρό τρόπο. Επαναξιολόγησε πλήρως την αυθεντικότητα των σχέσεών σου και πόσα πράγματα είσαι διατεθειμένη να επενδύσεις σε αυτές. Εάν επαναλαμβάνεις μοτίβα στην ερωτική σου ζωή που σε εμποδίζουν να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός, ήρθε η ώρα να κάνεις κάποιες σοβαρές προσαρμογές και να αρχίσεις να σπας αυτούς τους κύκλους. Και να θυμάσαι, η αγάπη δεν ισχύει μόνο για ερωτικά θέματα - η αγάπη για τον εαυτό σου είναι επίσης ένα σημαντικό θέμα για εσένα.