Τα 3 ζώδια τα οποία θα περάσουν ιδανικές γιορτές

20.12.2021
Τα 3 ζώδια τα οποία θα περάσουν ιδανικές γιορτές
Oι γιορτές είναι πάντα μια ευκαιρία για να ξενοιασιά. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι γεμάτα χαρά και δώρα για όλον τον κόσμο που προσπαθεί αυτές τις μέρες να αφήσει πίσω τα προβλήματα του και να χαρεί ο καθένας με τον τρόπο του τη λάμψη των γιορτών. Η αστρολογία από την πλευρά της έχει καλά νέα για τρία ζώδια που θα περάσουν τις καλύτερες γιορτές από όλα. Ελπίζουμε να ανήκεις σε ένα από αυτά και τα αστέρια να σε κάνουν να λάμψεις.

Καρκίνος

Θα λάμψεις αυτές τις γιορτές, Καρκινάκι. Αρχικά, είσαι η καλύτερη οικοδέσποινα στον ζωδιακό κύκλο και ξέρεις ακριβώς πώς να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο χώρο σου και φυσικά έλκεσαι προς την πνευματική μελέτη και την παράδοση.

Ειδικά φέτος, μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σου, κάτι που θα σου προσθέσει δύναμη, διευκολύνοντας τις κοινωνικές συγκεντρώσεις και τις συζητήσεις για υλικά αγαθά

Όταν ο Δίας εισέλθει στους Ιχθείς στις 28 Δεκεμβρίου, θα νιώσεις επίσης μια ενίσχυση στην εσωτερική σου γνώση. Όταν είναι στους Ιχθείς, ο Δίας παρέχει πρόσθετες διαισθητικές δυνατότητες σε άτομα με ενσυναίσθηση όπως εσύ.

Χριστουγεννιάτικη πάβλοβα - Κάνε τη διαφορά στο γιορτινό τραπέζι

Αιγόκερως

H περίοδος των γιορτών είναι μια δυνατή περίοδος του χρόνου για εσένα, Αιγοκερίνα και φέτος δεν είναι μια εξαίρεση. Ακριβώς όπως ο Καρκίνος, ξεκινάς δυνατά τις γιορτές με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (αν και έγινε ανάδρομη στις 19 Δεκεμβρίου, γι' αυτό πρόσεξε, όχι μοναχικά χριστουγεννιάτικα καλέσματα στους πρώην!). Η Αφροδίτη σου δίνει μεγαλύτερη ικανότητα να αγαπάς και να σε αγαπούν, οπότε μην εκπλαγείς αν αρχίσουν να σου δημιουργούνται συναισθήματα για κάποιον.

Είναι η εποχή σου από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 18 Ιανουαρίου, Αιγοκερίνα, οπότε απόλαυσε την και βοήθησε τον εαυτό σου να περάσεις όμορφα το τέλος του ημερολογιακού έτους. Τέλος, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε ενισχύσει στα τέλη Ιανουαρίου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να εργαστείς σκληρά και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Πώς να αποκτήσεις το τέλειο δέρμα για τα εορταστικά events

Ταύρος

Ταυρίνα, ετοιμάσου να αποκομίσεις παρόμοια οφέλη με τον Αιγόκερω από όλες αυτές τις τοποθετήσεις, οι οποίες θα εμπλουτίσουν την ήδη ψυχρή φύση σου με περισσότερη προσήλωση (κάτι που, για χαλαρούς και εσωστρεφείς ανθρώπους όπως εσύ, είναι απαραίτητο αυτή την εποχή του χρόνου).

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να επανασυνδεθείς με ανθρώπους από το παρελθόν σου με έναν υγιή τρόπο. Απλώς μην επιστρέψεις στον πρώην σου κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης.