Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του Νοεμβρίου (και από τις πιο τυχερές της χρονιάς)

10.11.2021
Ποια θα είναι η πιο τυχερή μέρα του Νοεμβρίου (και από τις πιο τυχερές της χρονιάς)
Είναι πιο κοντά από ότι νομίζεις!

Ο λόγος για την 11η Νοεμβρίου με έντονη την αριθμολογική σημασία του αριθμού 11, ο οποίος θεωρείται «κύριος αριθμός» και συνδέεται με την πνευματική ανάπτυξη. Στην αριθμολογία, ο αριθμός 11 συμβολίζει τη θεϊκή σοφία, τις πνευματικές αφυπνίσεις και τον συντονισμό του εαυτού μας με το σύμπαν – οπότε το να γνωρίζεις το πώς επηρεάζει η 11η Νοεμβρίου το κάθε ζώδιο, μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ευοίωνη ενέργειά της. Βλέποντας την αστρολογική σημασία της 11ης Νοεμβρίου και συνδυάζοντάς την με την αριθμητική σημασία της ημερομηνίας, μπορούμε να συνδεθούμε με τη δύναμή της ακόμα πιο βαθιά.

Φέρε την τύχη με το μέρος σου σε 3 βήματα

Η δύναμη του 11/11

Η διπλή έκρηξη αυτής της ενέργειας στις 11 Νοεμβρίου, δημιουργεί μια ισχυρή ευκαιρία να ευθυγραμμιστούμε με τις υψηλές φιλοδοξίες μας και να κάνουμε κάποιες σημαντικές τοποθετήσεις για το μέλλον. Στις 11 Νοεμβρίου, το φεγγάρι περνά τη μέρα στον Υδροχόο που σκέφτεται το μέλλον, το ζώδιο που συνδέεται ευοίωνα με τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα οράματά μας για το σύνολο. Αυτή η ενέργεια βοηθά να αναδείξουμε τις δημιουργικές μας ιδιορρυθμίες και μας συνδέει με τα φουτουριστικά ιδανικά μας, γι' αυτό θα πρέπει να αξιοποιήσεις την 11η Νοεμβρίου με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Η 11η Νοεμβρίου σηματοδοτεί επίσης το ακριβές ενδιάμεσο σημείο μεταξύ της νέας σελήνης στον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου και της επερχόμενης πανσελήνου στον Ταύρο — μια σεληνιακή φάση γνωστή ως φεγγάρι πρώτου τετάρτου. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε πιο ξεκάθαροι στους προσωπικούς μας στόχους και να βρούμε τρόπους για να ξεπεράσουμε τυχόν προκλήσεις που βρίσκονται στο δρόμο μας.

Ποια είναι η τυχερή μέρα σου ανάλογα με το ζώδιο σου

Ενέργεια στο φουλ

Την ίδια μέρα το φεγγάρι ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό πλανήτη Δία, ο οποίος ενισχύει βαθιά την πνευματική μας νοοτροπία και ρίχνει λίγη πρόσθετη καλή τύχη στο απόγειο μιας ήδη τυχερής ημέρας. Ολόκληρη η ημέρα που προλειαίνει το έδαφος για αυτήν την αισιόδοξη πλανητική σύνδεση, παρουσιάζει μια υπέροχη αστρολογική ευκαιρία να προσθέσεις πλούτο και ευλογία στη ζωή σου, γι' αυτό χρησιμοποίησε την ενεργειακή συσσώρευση για να ενισχύσεις τις προθέσεις σου.

Μετά την ευοίωνη σύνοδο Σελήνης/Δία, το φεγγάρι θα περάσει σε νέα φάση, εξισορροπώντας μας σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Χρησιμοποίησε αυτόν τον ενδοσκοπικό κοσμικό καιρό ως ευκαιρία για να σκεφτείς τους στόχους σου και αξιοποίησε την 11η Νοεμβρίου για να κάνεις την αυτοκριτική σου.

Τα αστρολογικά γεγονότα της 11ης Νοεμβρίου, σε συνδυασμό με την αριθμολογική μαγεία αυτού του κύριου αριθμού, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για τύχη, μαγεία και πνευματική ανάπτυξη (ακόμα και μέσα στο κοσμικό χάος που συμβαίνει αυτόν τον μήνα).