Αυτά είναι τα 3 πιο εκφοβιστικά ζώδια

08.11.2021
Αυτά είναι τα 3 πιο εκφοβιστικά ζώδια
Ο εκφοβισμός είναι ένα σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. H πιο συνηθισμένη συμβουλή όταν κάποιος δέχεται bullying στο σχολείο ή στη δουλειά του, είναι «απλώς να τους αγνοήσεις και θα σταματήσουν». Αλλά όπως γνωρίζουμε, αυτό δεν λειτουργεί τόσο καλά. Όταν ένας νταής επιλέγει έναν στόχο, αφοσιώνεται με αδυσώπητο τρόπο, στο να κάνει κάθε μέρα το θύμα του να αισθάνεται πιο άθλια από την προηγούμενη φορά. Η αστρολογία μπορεί να δώσει στοιχεία για τα ζώδια που ασκούν bullying απλά και μόνο αποφασίζοντας ότι δεν τους αρέσεις. Πολλά εξαρτώνται από την ανατροφή τους και από το αν έχουν μάθει πώς να αντιμετωπίζουν τις δικές τους ανασφάλειες. Τα 3 παρακάτω ζώδια είναι πιο πιθανόν να ασκήσουν bullying.

Σκορπιός

Η χειραγώγηση και ο εκφοβισμός είναι δύο από τα κύρια ταλέντα του Σκορπιού. Τι συμβαίνει όμως όταν αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να κάνει κακό;

Ένας νταής Σκορπιός είναι σαν το παλιό κλισέ μιας γάτας που παίζει με το τραυματισμένο θήραμά της. Μερικές φορές θέλει απλώς να δει πόσο μακριά μπορεί να το σπρώξει πριν διαλυθεί.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ένας Σκορπιός που φέρεται άσχημα, πιθανότατα δεν τον ενδιαφέρει να εκφοβίσει ένα άτομο για πολύ. Είναι πιο πιθανό να έχει το βλέμμα του σε υψηλότερους στόχους.

20 Έλληνες & ξένοι celebrities που έχουν πέσει θύματα bullying

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο της δράσης και της μάχης. Είναι ιδανικός όταν χρειάζεσαι κάποιον στο πλευρό σου για έναν καυγά, αλλά είναι επιρρεπής σε ζητήματα θυμού και έχει πολύ μικρό έλεγχο της ιδιοσυγκρασίας του.

Ένας Κριός νταής είναι αυτός που θα έρθει από πίσω σου και θα αρχίσει να σε σπρώχνει χωρίς κανεναν απολύτως λόγο. Από τη στιγμή που ο Κριός αποφασίσει να ξεκινήσει έναν καυγά, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσει. Προσπάθησε να αμυνθείς ή τρέξε μακριά.

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τον εκφοβισμό που δέχτηκε και το συμβόλαιο σιωπής που υπέγραψε

Υδροχόος

Ακόμα και ο πιο ευγενικός Υδροχόος έχει πρόβλημα να σχετίζεται με άλλους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι Υδροχόοι δεν φημίζονται για τη συμπόνια τους. Τείνουν επίσης να θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και δεν σκέφτονται πολύ τους κανόνες των άλλων.

Ο Υδροχόος μπορεί μερικές φορές να γίνει νταής άθελά του, αλλά όταν αποφασίζει να είναι επίτηδες κακός, γίνεται πραγματικά εκφοβιστικός και σκληρός.