Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

21.09.2021
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Δεν έχoυμε συναντήσει ποτέ κάποιον που δεν βρίσκει την πανσέληνο όμορφη. Όταν κοιτάζεις τη μυστηριώδη λάμψη της, σου θυμίζει πόσο τεράστιο και υπέροχο είναι πραγματικά το σύμπαν. Και αν είσαι λάτρης της αστρολογίας, ξέρεις ότι η πανσέληνος είναι σοβαρή υπόθεση. Ετοιμάσου, λοιπόν, γιατί η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου του 2021 στους Ιχθείς στις 21 Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει περισσότερο τα 4 παρακάτω ζώδια

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου. Στην αρχή, όμως, μπορεί να σου στερήσει ευκαιρίες. Σε τελική ανάλυση, η εστίαση στην ουτοπία θα σε απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επίτευξη του τελικού σου ονείρου. Άφησε αυτήν την πανσέληνο να σε καθοδηγήσει προς την καριέρα που πάντα ήθελες. Ενώ το να αποδεχθείς τη νέα σου πορεία μπορεί να σου φαίνεται περίεργο στην αρχή, ετοιμάσου να αναλάβεις τα ηνία πάνω στη φήμη σου και την επαγγελματική σου υπόσταση.

10 διάσημοι Παρθένοι που αποδεικνύουν τα γήινα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν σημαντικές αποκαλύψεις γύρω από τις σχέσεις σου σε αυτήν την πανσέληνο. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια σχέση γίνεται πιο σημαντική, προκαλώντας σε να αναλάβεις βαθύτερες δεσμεύσεις. Ωστόσο, μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι μια σχέση δεν λειτουργεί πλέον, προκαλώντας σε είτε να τη διορθώσεις είτε να αποδεχθείς τη διαδικασία χωρισμού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η πανσέληνος σε διδάσκει τόσο πολύ για τον τύπο σχέσης που χρειάζεσαι.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να χτυπήσει μια απίστευτα εγκάρδια χορδή σου. Έχει τη δύναμη να προκαλεί αλλαγές στη ζωή του σπιτιού σου, καθώς και στη δυναμική της οικογένειάς σου. Καταπιεσμένα θέματα μπορεί να ανέβουν στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να συζητήσεις επιτέλους το βασικό σου πρόβλημα. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να σε εμπνεύσει να επανασχεδιάσεις τον χώρο διαβίωσής σου και να τον κάνεις δικό σου. Θα μπορούσε ακόμη και να σε φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που περιλαμβάνει τόσο τους συγγενείς εξ αίματος όσο και την οικογένεια που έχεις επιλέξει.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Ιχθείς

Ετοιμάσου να κάνεις μια βαθιά βουτιά στον ψυχισμό σου. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό στο όνομά σου, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια σαφέστερη κατανόηση του ποια είσαι και ποια θα γίνεις. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τον αυθεντικό εαυτό σου. Θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κατανοήσεις το άτομο που ήσουν και να σε παρακινήσει να γίνεις αυτό που θέλεις. Αποδέξου τη διαδικασία, γιατί σε απελευθερώνει.