Τα πλανητικά γεγονότα που θα καθορίσουν το 2021 και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

27.12.2020
Τα πλανητικά γεγονότα που θα καθορίσουν το 2021 και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου
To 2020 ήταν μια κακή χρονιά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Και υπάρχουν αστρολογικές εξηγήσεις. Το 2020 ήταν γεμάτο από σπάνιες πλανητικές ευθυγραμμίσεις που επέφεραν αλλαγές και αναταραχές σε μεγάλη κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης της επικής Μεγάλης Σύζευξης στον Υδροχόο που έκλεισε το αστρολογικό έτος στις 21 Δεκεμβρίου και μας έφερε σε μια νέα εποχή. Τώρα, καθώς ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε για μια νέα χρονιά αστρολογικού δράματος, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά στα μεγάλα αστρολογικά γεγονότα του 2021 για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες.

Ανάδρομος Ερμής στα ζώδια του αέρα

Συνεχίζοντας με το θέμα της ενέργειας των ζωδίων του αέρα το 2021, θα λάβουμε μια πρόσθετη δόση από τις τρεις ανάδρομες περιόδους του Ερμή το 2021, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός των στοιχείων του αέρα - στα ζώδια του Υδροχόου, των Δίδυμων και του Ζυγού αντίστοιχα. Η πρώτη ανάδρομη περίοδος του Ερμή ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου, η επόμενη στις 29 Μαΐου και η τελευταία στις 27 Σεπτεμβρίου.

Όταν ο Ερμής γίνει ανάδρομος σε αυτά τα ζώδια, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε επιπλέον σύγχυση σε θέματα επικοινωνίας και σκέψης, καθώς τα ζώδια του αέρα είναι τα πιο κοινωνικά και διανοητικά εστιασμένα του ζωδιακού κύκλου.

Εκλείψεις στους Δίδυμους και τον Τοξότη

Όλες οι σεληνιακές και ηλιακές εκλείψεις καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021 θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Δίδυμοι / Τοξότης - που σημαίνει ότι είτε θα βρίσκονται σε ένα από αυτά τα αντίθετα ζώδια είτε στο άλλο. Όπως πάντα, αυτές οι μοιραίες εκλείψεις θα προκαλέσουν δραματικές αποκαλύψεις, ξαφνικές λήξεις και πολλές απροσδόκητες νέες αρχές. Το πρώτο ζευγάρι έκλειψης της άνοιξης του 2021 έρχεται στις 26 Μαΐου και στις 10 Ιουνίου, ενώ οι εκλείψεις του φθινοπώρου θα μας έρθουν στις 19 Νοεμβρίου και στις 4 Δεκεμβρίου.

Αυτές οι εκλείψεις που κυβερνώνται από τους Δίδυμους και τον Τοξότη θα προκαλέσουν τεράστιες καταλυτικές αλλαγές στον τρόπο που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε με το περιβάλλον μας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τον κόσμο γενικά.

Μια καυτή Σύζευξη Αφροδίτης/Άρη

Προετοιμάσου για ένα καυτό καλοκαίρι. Όταν η ρομαντική και αισθησιακή Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον τολμηρό και παθιασμένο Άρη, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα υπάρξουν σπινθήρες - ειδικά όταν συναντώνται μέσα στη σφαίρα ενός δραματικού ζωδίου της φωτιάς όπως ο Λέων, κάτι που θα συμβεί στις 13 Ιουλίου. Αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο χρόνια και θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο όσον αφορά τις σχέσεις, τη σεξουαλική έκφραση και τη δημιουργικότητα. Γινόμαστε πιο τολμηρές με τον τρόπο που κυνηγούμε αυτό που θέλουμε και είμαστε πιο εκφραστικές για αυτό που μας φέρνει ευχαρίστηση.

Ενώ αυτή η καυτή Σύζευξη Αφροδίτης/Άρη θα λειτουργήσει ως το υπερφορτισμένο ζενίθ αυτής της λαμπερής κοσμικής σύνδεσης, οι πλανήτες της αγάπης και του σεξ θα ταξιδέψουν μαζί μέσω του Λέοντα από τις 27 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου, δίνοντάς μας σχεδόν ένα μήνα για να επωφεληθούμε από αυτή τη γλυκιά σέξι αρμονία.

Ευθυγραμμίσεις Κρόνου / Ουρανού

Και τελικά ας μιλήσουμε για τις πιο σημαντικές σειρές πλανητικών συμπλοκών του 2021 που θα καθορίσουν την πορεία του επόμενου έτους από την αρχή έως το τέλος: τις ευθυγραμμίσεις Κρόνου / Ουρανού. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των κανόνων, των περιορισμών και των παραδόσεων και περνάει τον χρόνο στον μη συμβατικό Υδροχόο. Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, είναι ο πλανήτης που αλλάζει την έννοια της αφύπνισης και θα είναι στο επίμονο και γειωμένο ζώδιο του Ταύρου για όλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτές οι συγκρουόμενες πλανητικές ενέργειες θα έρχονται αντιμέτωπες σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του 2021, σχηματίζοντας τεταμένες ευθυγραμμισμένες πτυχές μεταξύ τους στις 14 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και μια τελευταία φορά στις 24 Δεκεμβρίου.

Αυτή η γεμάτη τριβή σειρά κοσμικών φιλονικιών θα προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις όταν πρόκειται για την ανάμειξη παλαιών δομών με νέους τρόπους σκέψης στην κοινωνία. Η περιοριστική ενέργεια του Κρόνου θα προσπαθήσει να βρει τρόπους για να διατηρήσει την παράδοση και να προσκολληθεί στο παρελθόν, ενώ ο επαναστατικός Ουρανός θα πιέσει να ανατρέψει το status quo και να αγκαλιάσει φουτουριστικές καινοτομίες.