Τα 4 ζώδια που την περίοδο των γιορτών θα είναι τυχερά στον αισθηματικό τομέα

22.12.2020
Τα 4 ζώδια που την περίοδο των γιορτών θα είναι τυχερά στον αισθηματικό τομέα
Σύμφωνα με τ' άστρα, o Άγιος Βασίλης δεν θα είναι ο μόνος που έρχεται αυτή την περίοδο των γιορτών. Οι αστρολόγοι προβλέπουν ότι για τέσσερα ζώδια έρχεται και ο έρωτας, ιδού ποιοι θα έχουν να περιμένουν τα "τυχερά" τους στον τομέα της αγάπης, του σεξ και του ρομαντισμού πριν από το τέλος της χρονιάς.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα έχει την Αφροδίτη στον όγδοο Οίκο του αστρολογικού το γραφήματος για ολόκληρη την περίοδο των γιορτών. Σύμφωνα με τα όσα λέει η αστρολόγος Kristina Semos στο Bustle, αυτό το μέρος του γραφήματος αφορά το σεξ, την οικειότητα και τη συγχώνευση με άλλο άτομο. «Θα είσαι πιο σέξι και θα μπορείς να κάνεις βαθιές σχέσεις με νέες προοπτικές», λέει. «Απλά φρόντισε να μην ξεχάσεις να βγεις από την κρεβατοκάμαρα για να ευχηθείς στην οικογένειά σου καλή χρονιά!».

Λέων

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο Λέων θα έχει την Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο του, της γνωριμίας, της απόλαυσης, της δημιουργικότητας και της εύρεσης της αληθινής αγάπης. Ο τυχερός Δίας θα μπει επίσης στο έβδομο Οίκο των δεσμευμένων σχέσεων για το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου έτους. «Αν είσαι single, αυτή η επιρροή της Αφροδίτης από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, θα σε βοηθήσει να βρεις ενδιαφέροντα και θα έχεις τη δυνατότητα επιλογής πιθανών καυτών συντρόφων», λέει η Semos. «Οι πιθανότητες είναι, ότι μπορείς να βρεις και κελεπούρι χάρη στον Δία». Εάν είσαι ήδη σε σχέση, αυτή η φάση της Αφροδίτης θα φέρει περισσότερο ρομαντισμό και διασκέδαση.

Ζυγός

Εάν είσαι Ζυγός, ετοιμάσου να λάβεις ένα πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο από το σύμπαν. Σύμφωνα με την Semos, ο επεκτατικός Δίας και ο ανθεκτικός Κρόνος μπήκαν στον πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και της αγάπης του Ζυγού ακριβώς πριν τις διακοπές και πραγματοποίησαν μια σπάνια συνάντηση στις 21 Δεκεμβρίου, εισάγοντας περισσότερο σεξ και ευχαρίστηση στη ζωή σου και δημιουργώντας. Επομένως, εάν η εορταστική αναζήτηση είναι στην ατζέντα σου φέτος, μην φοβηθείς να το δοκιμάσεις.

Τοξότης

Η Αφροδίτη που αγαπάει την ευχαρίστηση θα εισέλθει στον Τοξότη έγκαιρα για τις γιορτές. Όλοι αγαπούν ήδη το ζώδιο σου, επομένως δεν έχεις κανένα πρόβλημα να προσελκύσεις συντρόφους. Ωστόσο, σύμφωνα με την Semos, ο «μαγνητισμός και ο παράγοντας έλξης» θα είναι ακόμη πιο εξαιρετικά από τα μέσα Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Επιπλέον, η πανσέληνος στον Καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου, θα φωτίσει τον όγδοο Οίκο του σεξ και της οικειότητας. «Είναι πολύ πιθανό ότι θα είσαι τυχερή και θα κάνεις καλές γνωριμίες την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς», λέει η Semos.