Το φαγητό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου ανάλογα με το ζώδιο σου

17.12.2020
Το φαγητό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου ανάλογα με το ζώδιο σου
Υπάρχουν φορές τα βράδια που λιγουρεύεσαι κάποιο φαγητό. Αν είσαι προνοητική έχεις φροντίσει να το έχεις ήδη στην κουζίνα για παν ενδεχόμενο. Και αυτή η ιστορία μπορεί να συμβαίνει συχνά. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το φαγητό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου, γιατί με κάθε ειλικρίνεια, θα μπορούσε να... σώσει μια ζωή.

Κριός: Τσιπς

Είσαι πάντα εν κινήσει και όταν πεινάς, είσαι πολύ ανυπόμονη για να περιμένεις να μαγειρευτεί ένα ολόκληρο γεύμα. Αντ 'αυτού, ανοίγεις μια σακούλα με τσιπς, τρως μια χούφτα κάθε φορά και φυσικά, γλείφεις τα δάχτυλά σου στο τέλος.

Ταύρος: Κατεψυγμένη πίτσα

Παίρνεις τα σνακ σου στα σοβαρά και όταν τρως σνακ, δεν αστειεύεσαι. Ο καταψύκτης σου είναι πιθανότατα γεμάτος με τις καλύτερες κατεψυγμένες πίτσες στην αγορά και σίγουρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να φας μια ολόκληρη σε μια στιγμή αδυναμίας.

Δίδυμοι: Ποπ κορν

Χάνεις το μυαλό σου όταν σου λείπουν τα σνακ, οπότε τα ποπ κορν είναι το καλύτερο σου. Είναι εύκολο να γίνουν, χρειάζονται λίγα λεπτά για να ψηθούν και φυσικά, ξέρεις ότι είναι το τέλειο σνακ για να φας ενώ απολαμβάνεις την ένοχη τηλεοπτική εκπομπή σου ή το καυτό κουτσομπολιό που αγαπάς τόσο πολύ.

Καρκίνος: Σπιτικά περισσεύματα

Είσαι από εκείνα τα άτομα που έχουν στο ψυγείο πάντα περισσεύματα από ένα σπιτικό φαγητό. Το αγαπημένο σου συστατικό είναι η αγάπη και στοιχηματίζουμε ότι όλοι οι φίλοι σου βρίσκουν δικαιολογίες για να επιτεθούν στο Tupperware στο ψυγείο σου.

Δες και αυτό: Παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, έτοιμο σε ένα λεπτό, από την Ελένη Πετρουλάκη

Λέων: Παγωτό

Πεθαίνεις για την παρακμή και τη γλυκύτητα, γι 'αυτό και ο καταψύκτης σου έχει πιθανώς ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο σε διάφορες γεύσεις παγωτού. Είτε σερβίρεις μπάλες στους φίλους σου είτε τρως κατευθείαν από τη συσκευασία, αυτή είναι μια από τα καλύτερες στιγμές σου.

Παρθένος: Αβοκάντο

Σου αρέσει η υγιεινή διατροφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις εμμονή με τα σνακ. Όλοι γνωρίζουν ότι τα αβοκάντο είναι η πιο νόστιμη υγιεινή τροφή όλων των εποχών. Και του δίνεις να καταλαβαίνει σε όλες τις μορφές του.

Ζυγός: Cookies

Δεν μπορείς να αντισταθείς στη ζάχαρη, αλλά όχι σε οποιοδήποτε είδος ζάχαρης. Σίγουρα η κουζίνα σου είναι πάντα γεμάτη με τα πιο χαριτωμένα και παρακμιακά μπισκότα από τα πιο τρελά αρτοποιεία. Εάν δεν είναι, έχεις ζύμη μπισκότων διαθέσιμη και θα είναι έτοιμα σε 30 λεπτά.

Σκορπιός: Σούπα

Έχεις τόσες προμήθειες από σούπα, που οι φίλοι σου ανησυχούν. Αλλά με κάθε ειλικρίνεια, δεν μπορείς να αντισταθείς στις γεύσεις της σούπας και έχεις μάθει να τις φτιάχνεις με κάθε τρόπο.

Τοξότης: Καυτερή σάλτσα

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι η καυτή σάλτσα δεν είναι τροφή, αλλά εσύ το αμφισβητείς με θέρμη. Έχεις τόσες καυτερές σάλτσες στην κουζίνα σου που η γλώσσα σου καίγεται από τη στιγμή που ανοίγεις την πόρτα.

Αιγόκερως: Τυρί και κράκερς

Είσαι παραδοσιακή και η κουζίνα σου το αντικατοπτρίζει ολόψυχα. Έχεις τα πιο κλασικά κουτιά με κράκερς από βότανα και τα πιο νόστιμα γκουρμέ τυριά για να τα συνοδεύσεις.

Υδροχόος: Χούμους

Μπορεί να είσαι πάντα συνειδητοποιημένη για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά είσαι επίσης ειδική στις γεύσεις και τον πολιτισμό. Το χούμους είναι το τέλειο σνακ, καθώς είναι γεμάτο πρωτεΐνες και είναι πάντα ένα στιλάτο σνακ.

Ιχθείς: Κουτιά δημητριακών

Η αλήθεια είναι ότι το φαγητό δεν αφορά μόνο την ικανοποίηση της πείνας μας. Θέλεις να σε οδηγήσει πίσω σε ένα καλύτερο μέρος, γι 'αυτό στο ντουλάπι σου έχεις κουτιά όλων των ειδών ζαχαρούχων δημητριακών από την παιδική σου ηλικία.