Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει ευκαιρίες για νέες σχέσεις - Ναι, ακόμη και εν μέσω καραντίνας

07.12.2020
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει ευκαιρίες για νέες σχέσεις - Ναι, ακόμη και εν μέσω καραντίνας
Ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι κρύος και σκοτεινός (στις μέρες του, όντως, έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα), αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ρομαντισμό που κρύβει μέσα του ο τελευταίος μήνας της χρονιάς. Ακόμη και αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε εν μέσω πανδημίας. Έτσι λοιπόν, αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος του 2020 θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας, οι πιθανότητες είναι πολλές για ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας, σύμφωνα με την αστρολογία.

Καρκίνος

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι μια εξαιρετικά όμορφη και ρομαντική στιγμή για εσένα, Καρκινάκι. Η Αφροδίτη θα βρεθεί στον δημιουργικό και εκφραστικό πέμπτο Οίκο και σε ενθαρρύνει να απελευθερώσεις το περιεχόμενο της καρδιάς σου και να ενημερώσεις ολόκληρο τον κόσμο για το πώς αισθάνεσαι. Αυτό το μήνα, θέλεις αυτό το είδος ρομαντισμού που σε βοηθά να ξεπεράσεις την πραγματικότητα, να αξιοποιηθεί σε κάτι πολύ πιο μυστικιστικό από ότι μπορείς να φανταστείς.

Λέων

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι το καλύτερο σου, Λιονταρίνα. Τότε είναι που η Αφροδίτη θα χορεύει στον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησής σου, ενθαρρύνοντάς σε να περάσεις καλά και να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλά. Εάν σου αρέσουν οι καυτές γνωριμίες στα social media και θέλεις να πέφτουν όλοι στα πόδια σου για να σε κάνουν να νιώσεις καλά, τότε ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας για να το σταματήσεις. Μια ιστορία αγάπης σε περιμένει.

Σκορπιός

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, συγκεντρώνοντας όλες αυτές τις ευλογίες των ρομαντικών πλανητών απευθείας πάνω σου. Η Αφροδίτη όχι μόνο θα σε κάνει κυριολεκτικά να φαίνεσαι πιο ελκυστική και να εμπνέεις όλους να εργαστούν σκληρά για την προσοχή σου, αλλά θα σε ενθαρρύνει επίσης να κάνεις μια βαθιά βουτιά στην πολύ αναγκαία αγάπη του εαυτού σου. Η ερωτική σου ζωή είναι κάτι περισσότερο από τον ποιον βλέπεις. Είναι το να δεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σου αξίζει.

Τοξότης

Ο Ήλιος είναι στον Τοξότη όταν ξεκινά ο Δεκέμβριος, πυροδοτώντας κάθε είδους φλογερή και συναρπαστική ενέργεια για εσένα. Αφέσου στην ώθηση εμπιστοσύνης που σου δίνει ο κόσμος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό καθώς στις 15 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα εισέλθει επίσης στον Τοξότη, επιφυλάσσοντας σου ένα ξόρκι αγάπης. Μην εκπλαγείς εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να σου ζητούν τον αριθμό τηλεφώνου σου ή σου κάνουν απρόσμενα δωράκια στις γιορτές. Είναι απλώς η Αφροδίτη που κάνει τη δουλειά.