10 σταρ του Χόλιγουντ που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού

15.11.2020
10 σταρ του Χόλιγουντ που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού
Οι Σκορπιοί είναι γοητευτικοί, μαγευτικοί και οι πιο μυστηριώδεις από όλα τα ζώδια. Αυτό το μυστήριο, σε συνδυασμό με την ένταση του ζωδίου, δημιουργεί συναρπαστικές καταστάσεις. Και είτε αρέσει ή όχι, είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο οι διασημότητες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θεωρούνται συχνά ως πρότυπα στη κοινωνία. Είτε εμφανίζονται στην οθόνη, τραγουδούν σε μικρόφωνο, ποζάρουν για την κάμερα, είτε σχεδιάζουν ρούχα, οι Σκορπιοί δεν μπορούν παρά να λάμψουν, γι 'αυτό πολλές διασημότητες έχουν τον Σκορπιό κάπου στο αστρολογικό τους χάρτη. Ο Σκορπιός είναι γεννημένος ηγέτης και είναι πολύ ανεξάρτητος. Είναι πρωτοπόρος στα αντίστοιχο πεδίο του και ο δημιουργικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικός για αυτούς. Ας δούμε 10 διασημότητες του Χόλιγουντ που είναι γεννημένες σε αυτό τον αστερισμό.

1. Ryan Reynolds
23 Οκτωβρίου 1976

Ο αστείος τύπος Ryan Reynolds είναι διάσημος για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ταινίες Deadpool, The Proposal, National Lampoon’s Van Wilder, Just και για το γάμο του με την πανέμορφη Blake Lively.

2. Emma Stone
6 Νοεμβρίου 1988

Ενώ νωρίς στην καριέρα της, η Stone πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Superbad και το Zombieland, αργότερα πήρε ρόλους στα Easy A, The Help, La La Land, Birdman και Crazy, Stupid, Love.

3. Julia Roberts
28 Οκτωβρίου 1967

Ηγετική πρωτγωνιστική μορφή της δεκαετίας του 1990, η Roberts πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως τις Pretty Woman, Runaway Bride, Notting Hill, My Best Friend's Wedding, Erin Brockovich και Mona Lisa Smile.

4. Leonardo DiCaprio
11 Νοεμβρίου 1974

Είναι σαν να έχουμε δει τον Leo να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας στον Τιτανικό. Αλλά αργότερα πρωταγωνίστησε στα Catch Me If You Can, Django Unchained, The Aviator, Revolutionary Road, The Revenant, The Departed και The Wolf of Wall Street.

5. Matthew McConaughey
4 Νοεμβρίου 1969

Λοιπόν, εντάξει! Respect! Οι ρόλοι του Matthew McConaughey περιλαμβάνουν τα Contact, Magic Mike, The Wedding Planner, How to Lose a Guy in 10 Days, Interstellar και Dallas Buyers Club.

6. Demi Moore
11 Νοεμβρίου 1962

Αφού εμφανίστηκε στο General Hospital, η Moore γνώρισε τελικά μεγαλύτερη επιτυχία στα Ghost, A Few Good Men, The Juror, G.I. Jane, Disclosure, Indecent Proposal και Striptease.

7. Ryan Gosling
12 Νοεμβρίου 1980

Αρχίζοντας αρχικά την καριέρα του στο Mickey Mouse Club, ο Gosling από τότε πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως τις Blue Valentine, The Notebook, The Big Short, Drive και Crazy, Stupid, Love.

8. Anne Hathaway
12 Νοεμβρίου 1982

Ως μια από τις πιο καλύτερα αμειβόμενες ηθοποιούς, η Hathaway έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις πόσο ταλαντούχα είναι. Οι σημαντικότερες ταινίες της περιλαμβάνουν τις The Devil Wears Prada, Bride Wars, Brokeback Mountain, Alice in Wonderland, The Princess Diaries, Ocean's 8, The Dark Knight Rises, Interstellar και The Intern.

9. Joaquin Phoenix
28 Οκτωβρίου 1974

Ο νεότερος αδελφός του αείμνηστου River Phoenix, ο Joaquin, πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία Joker. Ωστόσο έχει ερμηνεύσει και άλλους σημαντικούς ρόλους, οι οποίοι περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις ταινίες Quills, Gladiator, The Master, The Village, Signs, Her, Hotel Rwanda και Walk the Line.

10. Gerard Butler
13 Νοεμβρίου 1969

Αφού έπαιξε μικρούς ρόλους στα Tomorrow Never Dies και το Dracula 2000, ο Butler τελικά είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες The Phantom of the Opera, Attila, 300, The Ugly Truth, PS, I Love You, The Bounty Hunter, How to Train Your Dragon και Coriolanus .