Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι πιο δύσκολη η περίοδος του Σκορπιού

28.10.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι πιο δύσκολη η περίοδος του Σκορπιού
Η περίοδος του Σκορπιού του 2020 θα είναι κάπως πιο ελαφριά για μερικούς και κάπως πιο... βαριά για άλλους και συγκεκριμένα για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα τρία παρακάτω ζώδια, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό κάθε χρόνο περίπου την ίδια ώρα, οπότε δεν είναι τίποτα που δεν έχεις ξαναδεί ....

Κριός

Το έχεις, Κριέ. Υπάρχει πάντα μια θετική πλευρά, έτσι αρκεί ότι ο πλανητικός σου κυβερνήτης, ο Άρης, σταθμεύει απευθείας στο ζώδιο σου αυτή τη σεζόν. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα ο ήλιος να φωτίζει τον τρομακτικό όγδοο Οίκο των ψυχολογικών εμπειριών, του θανάτου του εγώ, του μετασχηματισμού και της κάθαρσης, αλλά ήρθε και πάλι αυτή η στιγμή.

Προτού ο κυβερνήτης σου σε πάει κατευθείαν στις 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα σταθεί κατευθείαν σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου, ενώ κάθεται αντίθετα με τον ηλεκτρικό Ουρανό. Συγκλονιστικά νέα ή κάτι σαν ταμπού, μπορεί να σε πιάσουν στον ύπνο.

Λέων

Είναι εντάξει να αισθάνεσαι πεσμένη μερικές φορές, Λιονταρίνα. Τα συναισθήματα είναι απλά επισκέπτες, οπότε άφησε τα να περάσουν. Εκτός αυτού, με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον Πλούτωνα, να φωτίζει τον πολυάσχολο έκτο Οίκο της ευθύνης, της δέουσας επιμέλειας και των υγιεινών συνηθειών, πιθανότατα πιέζεις την τρέχουσα ρουτίνα σου.

Ωστόσο, τώρα που ο λαμπερός πλανητικός κυβερνήτης σου γίνεται άνετος στον τέταρτο Οίκο σου, της οικογένειάς και της αίσθησης της σταθερότητας, είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα πίσω από την ένταση και τη μονοτονία.

Τοξότης

Είσαι μια περίοδο μακριά από τα γενέθλιά σου, Τοξοτίνα. Γνώριζες ότι ο Σκορπιός κυβερνά τον 12ο Οίκο σου, γνωστό και ως ο τελευταίος στον τροχό του ζωδιακού κύκλου; Αυτή η περιοχή του αστρολογικού σου χάρτη έχει να κάνει με την εσωτερικότητα, το κάρμα, τη σχέση σου με το πνεύμα, καθώς και τη ζωή σου πίσω από τα παρασκήνια. Έτσι, εάν αισθάνεσαι λίγο αντικοινωνική, τώρα ξέρεις το γιατί.

Ο Ερμής θα σταθεί απευθείας σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου στις 3 Νοεμβρίου, οπότε αν είσαι λάτρης του να καταγράφεις τα γεγονότα - ειδικά εάν ενδιαφέρεσαι να εξερευνήσεις το νόημα πίσω από τα όνειρά σου - δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα καθολικά μηνύματα που έρχονται κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου.