Τα 4 ζώδια με τα οποία απολαμβάνεις να συζητάς για ώρες

13.04.2020
Τα 4 ζώδια με τα οποία απολαμβάνεις να συζητάς για ώρες
Η πικρή αλήθεια είναι ότι αν βγαίνεις με κάποιον με τον οποίον δεν έχεις να συζητήσεις τίποτα, θα βαρεθείς εύκολα. Φυσικά, δεν είναι όλοι ευλογημένοι με το χάρισμα του να κρατάνε ενδιαφέρουσα μια συζήτηση, κάτι που καθιστά τόσο ξεχωριστά τα πνευματώδη άτομα μεταξύ μας. Δεν είναι εύκολο να μιλάς με κάποιον για ώρα και να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον της συζήτησης. Για αυτό όταν συναντάς έναν επιδέξιο συνομιλητή, καταλαβαίνεις πόσο πολύτιμο είναι το δώρο του πνεύματος. Υπάρχουν λοιπόν 4 ζώδια που απολαμβάνεις να συζητάς μαζί τους για ώρες και η ευφυΐα τους πηγάζει από τον τρόπο που χειρίζονται την κουβέντα. Ας δούμε ποια είναι αυτά, σύμφωνα με την Corrine Sullivan του Elite Daily.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να πάρουν λίγο χρόνο για να ανοιχτούν, αλλά μόλις αρχίσουν να μιλάνε, δεν σταματούν ποτέ. Αυτά τα έντονα ευφυή άτομα κρατάνε το ενδιαφέρον της συζήτησης με διασκεδαστικά γεγονότα και έξυπνες παρατηρήσεις και λατρεύουν να ανακαλύπτουν ανθρώπους με τους οποίους μπορούν να μοιράζονται τις πολλές τους σκέψεις (και ακούγοντας ως αντάλλαγμα τις θεωρίες των άλλων ανθρώπων). Μπορεί να δυσκολευτείς στην αρχή να πάρεις έστω και μια λέξη από έναν Υδροχόο, αλλά μόλις βάλει τον εαυτό του στην κουβέντα, ετοιμάσου για μια απίστευτα​ διασκεδαστική ανταλλαγή ιδεών.

Δίδυμοι

Δεδομένου ότι είναι οι πολυλογάδες του ζωδιακού κύκλου, δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι οι Δίδυμοι είναι ειδικοί της συζήτησης. Αυτοί που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα μπορούσαν πιθανότατα να ασχοληθούν με την υπνοπαιδεία και όταν αρχίζουν να μιλάνε μπορεί να καταλήξεις να συζητάς μαζί τους για ώρες χωρίς να το συνειδητοποιήσεις. Όπως και οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ευφυΐα τους, οπότε το πνεύμα τους είναι ασύγκριτο. Και επειδή είναι τόσο περίεργοι και ευπροσάρμοστοι, οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι να συζητήσουν οτιδήποτε, για όση διάρκεια, τουλάχιστον, η συζήτηση τους κρατάει σε ενδιαφέρον.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να είναι λίγο εγωκεντρικός, αλλά η ακλόνητη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, του δίνει τη δυνατότητα να συζητήσει τα πάντα με σχεδόν οποιονδήποτε. Δημιουργικός, εξωστρεφής και συχνά πολύ αστείος, ο Λέων έχει το χάρισμα του διαλόγου και του αρέσει να το μοιράζεται με εκείνους που του δίνουν την ευκαιρία. Αν και μπορεί συχνά να προσπαθήσει να κατευθύνει τη συνομιλία στον εαυτό του, σε όσους αρέσει μια συζήτηση με έντονο χιούμορ η μια σοβαρή κουβέντα που μπορεί να διαρκέσει πολύ, θα περάσουν πολύ δημιουργικά την ώρα τους με αυτό το ζώδιο.

Τοξότης

Οι Τοξότες δεν φημίζονται ως τα πιο ομιλητικά ζώδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη σε διάρκεια συζήτηση. Ως απίστευτα γενναιόδωρα άτομα, οι Τοξότες ενθαρρύνουν τους γύρω τους να ανοιχτούν και η ευγενική τους φύση τους βοηθά να το καταφέρουν. Και ενώ τα αγαπημένα τους θέματα συνομιλίας περιλαμβάνουν τα ταξίδια, τη φιλοσοφία και τη φύση, είναι αρκετά ευγενικοί ώστε τουλάχιστον να εκφράζουν ενδιαφέρον για οποιοδήποτε άλλο θέμα (προσθέτοντας παράλληλα και μια καλή δόση χιούμορ στη συζήτηση).