Ραντεβού την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης; Πώς θα το οργάνωνε το κάθε ζώδιο

10.04.2020
Ραντεβού την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης; Πώς θα το οργάνωνε το κάθε ζώδιο
Εντάξει, αν βρίσκεσαι σε καραντίνα με τον "καλό" σου είσαι τυχερή. Και αν δεν το έχεις κάνει ήδη, φρόντισε να ξεκινήσεις να δίνεις ραντεβουδάκια μαζί του μέσα στο σπίτι, έτσι για το... αλατοπίπερο! Αν όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα στραφείς σε μηνύματα, βιντεοκλήσεις παντός είδους και τα σχετικά, αλλά γιατί να μη γίνεις λίγο πιο δημιουργική; Το Cosmopolitan και η Lisa Stardust προτείνει τους καλύτερους τρόπους, ανάλογα με το ζώδιο σου, για το πρώτο ραντεβού στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Μήπως να δοκίμαζες;

Κριός

Είσαι ανταγωνιστική από τη φύση σου και θέλεις να δείξεις γρήγορα στον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις, από τι είσαι φτιαγμένη. Στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, μπορείς ακόμα να εκφράσεις τα επιθετικά σου vibes (το πώς φλερτάρεις δηλαδή) παίζοντας online ένα παιχνίδι βίντεο.

Ταύρος

Ετοιμάζεις την απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα. Φοράς το σέξι ρούχο σου και κανονίζεις ραντεβού για δείπνο με τον υποψήφιο καλο σου, υπό το φως των κεριών και μια playlist αισθησιακών τραγουδιών. Βάζεις το laptop στο τραπέζι και τον κοιτάς στα μάτια μέσω Skype ενώ τρώτε ένα υπέροχο επιδόρπιο μους σοκολάτας.

Δίδυμοι

Για να είμαστε ειλικρινείς, Δίδυμε, η κοινωνική αποστασιοποιηση είναι το καλύτερο σου. Τώρα, μπορείς να μιλήσεις στο αυτί του και θα το λατρέψει. Πιάσε ένα φλιτζάνι καφέ και κάνε μια παλιομοδίτικη τηλεφωνική κλήση για να μιλήσεις με αυτόν που επιδιώκει να σου κλέψει την καρδιά.

Διάβασε και αυτό: Τι είναι τoυ σύνδρομο του εγκλεισμού και πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις

Καρκίνος

Δείτε μαζί Netflix. Μπορείτε να το κάνετε και από διαφορετικά διαμερίσματα. Δείτε μια ταινία μαζί από τις ανέσεις των δικών σας ξεχωριστών σπιτιών. Πάρτε ποπ κορν, καθήστε στον καναπέ και μπορείτε να μιλάτε και στο τηλέφωνο για να σχολιάζετε την ταινία και να προβλέπετε αν θα έχει happy end.

Λέων

Το καραόκε είναι μια καλή ιδέα για το πρώτο ραντεβού, γιατί είναι διασκεδαστικό, μένει αξέχαστο και σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις τις φωνητικές σου ικανότητες (και την εξαιρετική σου επιλογή στα ποπ τραγούδια). Κατεβάστε μαζί την εφαρμογή karaoke Smule και τραγουδήστε μαζί μερικά ντουέτα για να δείτε αν μπορείτε να συγχρονιστείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε το βίντεό σας στα social media (για να σου πουν και τη γνώμη τους οι φίλες σου).

Παρθένος

Είναι απλό. Πηγαίνετε για μια βόλτα μαζί-ξεχωριστά. Ξεκινάτε από τα διαμερίσματά σας ταυτόχρονα, στέλνετε το ανάλογο SMS και μιλάτε ο ένας στον άλλο στο τηλέφωνο καθώς περπατάτε μέσα από τις ξεχωριστές γειτονιές σας. Βεβαιωθείτε ότι απέχετε δύο μέτρα μακριά από όλους τους άλλους περαστικούς!

Ζυγός

Ένα τυπικό πρώτο ραντεβού ξεκινά συνήθως με το να πιείτε κοκτέιλ σε ένα hot μπαρ της πόλης. Μπορείς όμως στις μέρες μας να παραμείνεις κοινωνική, κατεβάζοντας την εφαρμογή Houseparty και απολαμβάνοντας μαζί ένα (εικονικό) κλαμπ, για ένα παιχνίδι trivia. Σε αντίθεση με το πραγματικό κλαμπ, θα μπορείτε να ακούτε ο ένας τον άλλο.

Αυτό το είδες; 3 σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα

Σκορπιός

Είσαι γνωστή για τις ψαγμένες σου επιλογές όσον αφορά στα πρώτα ραντεβού, οι οποίες πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν . Όλα αυτά αποτελούν ένα μέρος της άποψης σου περί φλερτ, επειδή είσαι στρατηγική από τη φύση σου. Γιατί να μην παίξεις λοιπόν ένα πραγματικό (εικονικό) επιτραπέζιο παιχνίδι μαζί του και να κάνεις το δικό σου ματ!

Τοξότης

Φτιάξε μια casual ατμόσφαιρα με πίτσα, μπύρα και συνομιλία μέσω βίντεο. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές όπως το zoom όπου μπορείς να δημιουργήσεις ανάλογα backgrounds για να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Δεν είναι αρκετά σέξι; Είναι σίγουρο ότι η φαντασία σου θα βρει λύση.

Αιγόκερως

Μπορείς να κάνεις κάτι με στιλ, οργανώνοντας το πρώτο ραντεβού σου σε μια ώρα που δεν συνηθίζεται. Σκέψου λοιπόν ότι συναντούσες το νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το μεσημέρι για ένα κοκτέιλ και κουβεντούλα μετά από τη δουλειά, οπότε δεν θα είναι και πολύ διαφορετικό για να πάτε για ένα ποτό μετά από τη δουλειά μέσω FaceTime, σωστά;

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να κάνεις τη γυμναστική σου μαζί με τον υποψήφιο καλό σου. Αν κάνετε, ας πούμε, μαζί μαθήματα γιόγκα online, θα σας φέρει πιο κοντά. Το ζευγάρι που κάνει ζεν μαζί, μένει για καιρό μαζί.

Ιχθείς

Aξιοποίησε τα καλλιτεχνικά σου vibes κάνοντας μια virtual βόλτα σε ένα μουσείο. Μπορείτε να περιηγηθείτε μαζί δωρεάν σε πολλές γκαλερί τέχνης, σε όλο τον κόσμο. Πόσοι άνθρωποι μπορούν να πουν ότι πήγαν στο Λούβρο στο πρώτο τους ραντεβού;