Τα 4 ζώδια που προτιμούν το τολμηρό και ακραίο σεξ

17.09.2019
Τα 4 ζώδια που προτιμούν το τολμηρό και ακραίο σεξ
Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το συμβατικό σεξ. Μην ακούς όσους ισχυρίζονται ότι το ιεραπόστολικό σεξ είναι βαρετό και ανέμπνευστο- αν αυτό σε κρατά ικανοποιημένη από σένα και τον σύντροφό σου, τότε είναι το καλύτερο για σένα. Αλλά για μερικούς ανθρώπους, η προοπτική της γλυκιάς, τρυφερής σεξουαλικής απόλαυσης δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη συγκίνηση των... αλυσίδων και των χειροπέδων. Έχεις ένα συρτάρι γεμάτο δονητές και σεξουαλικά παιχνίδια; Τότε, ίσως να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που αγαπούν το τολμηρό σεξ και τα κρεβάτια των οποίων περνάνε πολλές παιχνιδιάρικες στιγμές. Δες παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν το τολμηρό σεξ, όπως τα περιγράφει η Corinne Sullivan στο elite daily:

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κριός είναι γνωστός για τη φλογερή προσωπικότητά του. Η ερωτοτροπία και η αγκαλιά δεν είναι το καλύτερο τους καθώς οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Κριού θέλουν να κάνουν «βρώμικα» και γρήγορα πράγματα και όχι αργά και σταθερά.

Για τον Κριό, το σεξ είναι λιγότερο μια χειρονομία αγάπης και περισσότερο μια αναζήτηση για ευχαρίστηση. Ο προσανατολισμός του σε δράση και περιπέτεια κάνει επίσης έναν Κριό να μην φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και να εκφράσει τις δικές του φαντασιώσεις, ανεξάρτητα από το πόσο εκκεντρικές είναι. Αν φτάσεις στο κρεβάτι με ένα Κριό, να είσαι προετοιμασμένη για βιτσιόζικες καταστάσεις.

Διάβασε και αυτό: Ποια ζώδια είναι πρωταθλητές στο... φιλί!

Ζυγός

Του αρέσει να ευχαριστεί και να ευχαριστείται. Για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο του αέρα, το να σου φέρνουν ευχαρίστηση είναι η ευχαρίστησή τους και ως αποτέλεσμα, ο Ζυγός είναι παθιασμένος και ερωτικός κάτω από τα σεντόνια. Όσο και αν ένας Ζυγός επιθυμεί την ισορροπία, είναι πολύ ασυνήθιστος εραστής, κάτι που είναι πιθανό να εκπλήξει τον ή την σύντροφο του, οπότε να περιμένεις το απροσδόκητο.

Σου αρέσει να παίζεις ρόλους; Απλά δώσε στον Ζυγό το ρόλο του και θα τον αξιοποιήσει. Ωστόσο, δεν είναι μόνο για την εξυπηρέτηση του συντρόφου του καθώς δεν φοβάται να ζητήσει αυτό που θέλει και μερικές φορές αυτό που θα ζητήσει είναι μια εμπειρία που θα αργήσεις να ξεχάσεις.

Σκορπιός

Δεν είναι μυστικό ότι ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ως ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός είναι βαθιά παθιασμένος και το σεξ με αυτό το φημισμένο σέξι ζώδιο είναι βασικά μια εγγύηση. Καθώς κυριαρχείται από τον πλανήτη Άρη, ο Σκορπιός υπόσχεται νύχτες έντονου σεξ.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σκορπιός δεν είναι λάτρης της διάρκειας. Ενώ οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ικανοί για μεγάλη σεξουαλική αφοσίωση, είναι περισσότερο γνωστοί για την εντυπωσιακή αντοχή τους και την προθυμία τους να δοκιμάσουν τα πάντα.

Αυτό το διάβασες; Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο τη σχέση με την υγεία

Τοξότης

Οι Tοξότες είναι οι εξερευνητές του ζωδιακού κύκλου και η δίψα για ενθουσιασμό τείνει να τους συνοδεύει στην κρεβατοκάμαρα. Οδηγημένοι από την επιθυμία τους να γνωρίσουν τον κόσμο, οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν και να βιώσουν ότι μπορούν. Ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν προκλητικές σεξουαλικές περιστάσεις και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν.

Καθώς αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από τον κένταυρο, οι Τοξότες είναι πάντα μέσα για φυσικές αναζητήσεις και διασκεδαστικές προκλήσεις. Ο Τοξότης κυβερνάται επίσης από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, οπότε τίποτα δεν τους συγκρατεί από το να αγκαλιάσουν το άγνωστο. Ο Τοξότης είναι γνωστός για την ευελιξία του, οπότε απλά πες του τη φαντασίωση σου και θα βρει έναν τρόπο να την εκπληρώσει.