Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

13.09.2019
Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου
Η λεγόμενη Πανσέληνος της Συγκομιδής (Harvest Moon) έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου, ώστε να προετοιμάσει την καρδιά και την ψυχή σου για την ενέργειά της (και, επιπλέον, να σε προετοιμάσει για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού). Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πρόκειται να είναι σημαντική αφού αφορά μετασχηματισμό και αλλαγή. Και αυτό γιατί θα αναγγείλει το τέλος της θερινής σεζόν, καθώς πλησιάζουμε στη φθινοπωρινή ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται επίσης να ανακοινώσει βαθιές αλλαγές και μερικοί θα αισθανθούν αυτές τις αλλαγές περισσότερο από άλλους. Υπάρχουν 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από το φεγγάρι το Σεπτέμβριο και εάν ανήκεις σε ένα από αυτά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πώς να προετοιμαστείς και να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή τη στιγμή.

Το Bustle μίλησε με την αστρολόγο Lisa Stardust, που έδωσε τα φώτα της για το τι μπορείς να περιμένεις από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου. «Αυτός ο φωτισμός είναι πολύ έντονος. θα βιώσουμε έναν τόνο φρενίτιδας που θα μας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους», εξηγεί η Stardust. «Πάρε χρόνο για να εκτονωθείς και να χαλαρώσεις πριν αφήσεις την ενέργεια του φεγγαριού να σου πάρει το καλύτερο σου κομμάτι».

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν πρέπει να οπλιστείς με κάποια επιπλέον ενεργητική άμυνα καθώς η πανσέληνος ανεβαίνει.

Διάβασε και αυτό: Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Δίδυμοι

Η ενέργεια της πανσελήνου θα φανεί σαρωτική για τον ήδη υπερδιεγερμένο εγκέφαλο σου, ειδικά όταν προσθέσεις το άγχος της δουλειάς στο μείγμα, έτσι σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσεις λίγο επιπλέον χρόνο στον εαυτό σου. «Τα προβλήματα της δουλειάς μπορεί να σε αναγκάζουν να αποσυρθείς από το προσκήνιο για λίγο» εξηγεί η Stardust. «Μην αγχώνεσαι, θα κάνεις την επανεμφάνιση σου σύντομα - ισχυρότερη από ποτέ».

Παρθένος

Η πανσέληνος της σεζόν της Παρθένου προφανώς θα σε «χτυπήσει» σκληρά, καθώς θα αισθανθείς την ώθηση της σελήνης που λάμπει στο αντίθετο ζώδιο των Ιχθύων. «Τώρα είσαι έτοιμη να δώσεις όλη σου την ενέργεια στην ερωτική ζωή σου», λέει η Stardust. «Θα πρέπει να δώσεις σημασία στο πόσο χρόνο πρέπει πραγματικά να προσφέρεις στον σύντροφό σου».

Αυτό το διάβασες; Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα σου βάσει ζωδίου

Τοξότης

Η ενέργεια αυτής της πανσελήνου είναι ο καταλύτης για ένα κρίσιμο σημείο για σένα, Τοξοτίνα και η αποφυγή της επικείμενης αλλαγής τόσο στο πρόγραμμα όσο και στη νοοτροπία σου, δεν είναι πλέον μια επιλογή. «Τώρα απαιτείται ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικού χρόνου», προειδοποιεί η Stardust. «Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς τις προσωπικές σου ανάγκες πριν λάβεις αποφάσεις». Αυτές οι επιπλέον λίγες στιγμές που αφιερώσες στη φροντίδα του εαυτού σου μπορούν να κάνουν έναν κόσμο διαφοράς.

Ιχθείς

Κάποιοι μπορούν μερικές φορές να αποκτήσουν τον έλεγχό σου τόσο εύκολα όσο το αυτόνομο νευρικό σου σύστημα ελέγχει τους κτύπους της καρδιάς σου αλλά άφησε την πανσέληνο στο ζώδιο σου να μετατοπίσει την εστίαση προς τον εαυτό σου. «Δεν χρειάζεται να κρατάς τους άλλους ευτυχισμένους όλη την ώρα», εξηγεί η Stardust. «Μην ξοδεύεις πολύ χρόνο ανησυχώντας για τους άλλους και ξεχνώντας τον εαυτό σου».