Ποιες είναι οι ιδανικές φθινοπωρινές δραστηριότητες για κάθε ζώδιο

11.09.2019
Ποιες είναι οι ιδανικές φθινοπωρινές δραστηριότητες για κάθε ζώδιο
To φθινόπωρο είναι ιδανικό για να κάνεις διασκεδαστικά πράγματα με τους αγαπημένους σου. Αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ πως το ζώδιο σου μπορεί να υπαγορεύσει το ποιες δραστηριότητες σου αρέσουν περισσότερο; Από αθλητικές δραστηριότητες μέχρι escape room, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που είναι ιδανικά για το δικό σου ζώδιο για να περάσεις τον χρόνο σου. Ειδικά φέτος κοίταξε τα αστέρια για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Η Lindsay Paige Stein προτείνει στο pop sugar τις καλύτερες δραστηριότητες για κάθε ζώδιο.

Κριός

Μια δραστηριότητα του Κριού για το φθινόπωρο πρέπει να συνδυαστεί με περιπέτεια, την ικανότητα να δώσει εντολές και τον αυθορμητισμό. Γι 'αυτό η ενασχόληση με τον τρύγο θα του δώσει την ευκαιρία να αναλάβει δράση και να δεχθεί μια νέα πρόκληση.

Ταύρος

Ο δημιουργικός Ταύρος θα αγαπήσει μια μέρα γεμάτη με ξυλογλυπτική , δεδομένου ότι το πνεύμα του είναι προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια. Θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός με την εύρεση του κατάλληλου σχεδίου!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα απολαύσει πραγματικά ένα οδικό ταξίδι ανά πάσα στιγμή. Ιδιαίτερα το φθινόπωρο είναι ιδανικό για κάθε Δίδυμο να φύγει με το αυτοκίνητο και να θαυμάσει τη γοητευτική αλλαγή στη φύση.

Αυτό το διάβασες; Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς

Καρκίνος

Ο Kαρκίνος λατρεύει να περιβάλλεται από ανθρώπους και να απολαμβάνει στιγμές με φίλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα του άρεσε να επισκεφθεί ένα escape room, όπου είναι η τέλεια ομαδική δραστηριότητα που θα ήθελε να λάβει μέρος.

Λέων

Ο τυπικός Λέων είναι εξωστρεφής και δυνατός, έτσι ένα παιχνίδι μπάσκετ ή βόλεϊ είναι ιδανικό. Είτε πρόκειται για φιλικό αγώνα είτε για ομαδα πρωταθλήματος, ο Λέων θέλει να βρίσκεται στο κέντρο της δράσης και διασκέδασης.

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τέλειο από τη συγκομιδή μήλων κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Δεδομένου ότι ο Παρθένος είναι τελειομανής, μπορεί να επισκεφθεί έναν τοπικό οπωρώνα και να μάθει όλα τα μυστικά της συγκομιδής και της αποθήκευσης των μήλων!

Ζυγός

Το φθινόπωρο είναι ιδανικό για τον Ζυγό αν απολαμβάνει κούπες ζεστών ροφημάτων, όπως lattes, μηλίτες ή ζεστή σοκολάτα, στις δροσερές νύχτες. Ο Ζυγός απολαμβάνει τη στιγμή με μια γουλιά από αυτά τα εύγευστα και αναζωογονητικά ποτά.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια για το οποία ο Σεπτέμβριος θα είναι από τους πιο δύσκολους μήνες της χρονιάς

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι επινοητικός και παθιασμένος, έτσι το να οργανώσει ένα πικνίκ για έναν αγαπημένο ή μια ομάδα φίλων είναι κάτι που θα προτιμήσει αν ο καιρός είναι καλός. Προτιμά μια ήρεμη και χαλαρή δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει τις δραστηριότητες της υπαίθρου και θα του άρεσε πολύ το φθινόπωρο να βγει στη φύση και να μαζέψει κολοκύθες. Είτε είναι με την οικογένεια είτε με τους φίλους του, θα είναι πάντα μια ολόκληρη μέρα περιπέτειας.

Αιγόκερως

Το μπάρμπεκιου κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου είναι απαραίτητο για τον Αιγόκερω. Για αυτόν, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια παρέα φίλων, ψημένο κρέας και χαλαρή μουσική.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απολαμβάνει πραγματικά να είναι μόνος του και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, βρίσκει ιδιαίτερο για αυτόν να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική. Είτε φτιάχνει μια μηλόπιτα ή μια σοκολατόπιτα, του αρέσει να το κάνει μόνος του και στη συνέχεια να τα μοιράζεται με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς περνάει καλά στην ύπαιθρο, ειδικά κοντά στο νερό. Μια πεζοπορία στη φύση για να δει τα φύλλα να πέφτουν, τα ρέματα του νερού ή τους καταρράκτες, είναι μια δημοφιλής εποχιακή δραστηριότητα για τον Ιχθύ.