Τι σε περιμένει αυτό τον μήνα στα ερωτικά σου βάσει ζωδίου;

03.11.2016
Ένας νέος μήνας ξεκινάει και εσύ αναρωτιέσαι τι σε περιμένει αυτό τον μήνα ειδικά στον ερωτικό τομέα. Διάβασε παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένη ανάλογα πάντα με το ζώδιό σου! Κλίκαρε στο ζώδιό σου για να μάθεις περισσότερα για τα ερωτικά σου αυτό τον μήνα.

Κριός:

Η παρουσία της Αφροδίτης μέσα στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και ο Άρης, κυβερνήτης σας, μέσα στον Υδροχόο, σας κάνουν να ανανεώνεστε και να αισθάνεστε ότι έχετε αρκετή καλή διάθεση απέναντι στους ανθρώπους και στα γεγονότα.

Ταύρος:

Η ευχαρίστηση του να δίνεις είναι μεγαλύτερη από το να παίρνεις και αυτό είναι κάτι νέο που ανακαλύπτετε σε αυτήν τη φάση της ζωής σας.

Δίδυμοι:

Δίνετε σημαντικό προβάδισμα στα ψυχολογικά σας, στην καθημερινότητα και στη δουλειά.ο πιο σημαντικό όμως χαρτί στα χέρια σας είναι η στάση και οι απόψεις τους συντρόφου σας που καθ’ όλη τη διάρκεια των περίεργων και των ανάποδων της ζωής σας ήταν σταθερά εκεί.

Καρκίνος:

Δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις σχέσεις σας και είναι ο τομέας που κυριαρχεί στη ζωή σας

Λέων:

Είναι εύκολο να σας προσέξουν, αλλά δύσκολο να σας πλησιάσουν τις πρώτες μέρες του μήνα, καθώς δεν δίνετε τα περιθώρια για κάτι τέτοιο.

Παρθένος:

O μήνας είναι κατάλληλος για να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις. Το πρώτο δεκαήμερο επίσης προσφέρεται και για τη βελτίωση των σχέσεών σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Ζυγός:

Καλώς ήρθατε στην... πραγματική ζωή και αυτό θα πρέπει να το πούμε στους πιο ρομαντικούς και ονειροπόλους από σας.

Σκορπιός:

Η πανσέληνος στις 14 απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να δοκιμάσει πέρα από τα νεύρα σας και την αντοχή κάποιων σχέσεών σας -φιλικών, επαγγελματικών, συγγενικών, κοινωνικών αλλά και αισθηματικών.

Τοξότης:

Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας -και το τρίγωνο που αυτή θα κάνει με τον Ουρανό από τον Κριό- από 18/10 έως 11/11 είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναδείτε την αισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως:

Το διάστημα έως 8 Νοέμβρη θα είναι σε μεγάλο βαθμό δείκτης αντοχής σχέσεων και συνεργασιών, και βέβαια αυτό που μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές συνειδητοποιήσεις και συμπεράσματα.

Υδροχόος:

Αφού μετρήσετε όχι μόνο το τι ζητάτε εσείς από τον σύντροφό σας αλλά και το τι μπορείτε εσείς να του προσφέρετε, προσπαθήστε με... επιλεγμένα λόγια -βλέπετε, είναι κόντρα σας ο Ερμής- έως τις 11 να συζητήσετε πάνω στον γάμο ή τη σχέση σας

Ιχθείς:

Το κεφάλαιο σχέσεις έχει περάσει μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια και η ανάγκη να αγαπηθείτε μπορεί να σας έχει οδηγήσει σε επιλογές όχι επιτυχημένες