Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 31 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου

31.10.2016
Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε και δεν μένι παρά να μάθεις τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Κριός:

Ανασυνταξη ψυχική αλλά και οικονομική προετοιμάζει η νέα Σελήνη που γίνεται Κυριακή 30 Οκτωβρίου στον Σκορπιό

Ταύρος:

Γαμος -ο υπάρχων, ο πιθανός- συνεταιρισμοί, συνεργασίες και σχέσεις επί τάπητος, καθώς Ηλιος, Ερμής και νέα Σελήνη αναπτύσσουν δράση απέναντί σας

Δίδυμοι:

Ειναι φυσικό αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας -από 31 Μαΐου-9 Ιουνίου δηλαδή- αυτόν τον καιρό να αντιμετωπίσετε τις περισσότερες προκλήσεις αλλά και μεγάλη πίεση.

Καρκίνος:

Κομμενη και ραμμένη στα μέτρα σας φαίνεται πως είναι η νέα Σελήνη που γίνεται Κυριακή 30 στον Σκορπιό.

Λέων:

Ο Οκτωβρης κλείνει τον κύκλο του με αυξημένες φροντίδες και υποχρεώσεις όπως και αρκετά σχόλια και μία κάπως ελαττωματική επικοινωνία και συνεννόηση με τους γύρω σας.

Παρθένος:

Η εβδομαδα ξεκινάει με μια βοηθητική σε σας νέα Σελήνη -γίνεται στις 30 στον Σκορπιό- και είναι αυτό που λέει η λαϊκή παροιμία «Από ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα».

Ζυγός:

Μια νεα Σελήνη -γίνεται στις 30 στον Σκορπιό- στον τομέα που σχετίζεται με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας μόνο αμελητέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σκορπιός:

Αδιαμφισβητητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας που ξεκινάει και αυτό δεν σχετίζεται μόνο με τα γενέθλιά σας -χρόνια πολλά αλλά και καλά- αλλά και με τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 30.

Τοξότης:

Η Αφροδιτη -οικονομικά, συμπάθειες, αγάπη, ενίσχυση της καλής σας φήμης- εξακολουθεί να διασχίζει το ζώδιό σας και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αξιοποιήσετε την παρουσία της.

Αιγόκερως:

Ο Οκτωβρης, που σας έχει κουράσει ή και ταλαιπωρήσει ποικιλοτρόπως, ολοκληρώνει τον κύκλο του με μια βοηθητική νέα Σελήνη για σας.

Υδροχόος:

Ο Οκτωβρης κλείνει με μια νέα Σελήνη που θα γίνει στον Σκορπιό στις 30 και που σίγουρα θα αυξήσει κάπως ευθύνες και υποχρεώσεις σε σχέση με σας.

Ιχθείς:

Ο Οκτωβρης σας αποχαιρετά με μια ευνοϊκή για σας νέα Σελήνη που θα... τσιγκλήσει τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα αλλά και τη διαίσθησά σας.