Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου

05.09.2016
Μάθε τι σε περιμένει βάσει ζωδίου για αυτή την εβδομάδα!

Κριός:

Μια ενδιάμεση εβδομάδα ανάμεσα στις δύο εκλείψεις του Σεπτέμβρη -η πρώτη έγινε ήδη την 1η στην Παρθένο-, άρα μια εβδομάδα που προσφέρεται για διορθώσεις, βελτιώσεις και μικροαλλαγές προς το καλύτερο.

Ταύρος:

Εiναι κάπως... ελεγειακό -άρα μελαγχολικό- να ξεκινήσουμε με το... αποχαιρέτα τον τον Δία που χάνεται στις 8, αλλά έτσι είναι. Εναν χρόνο τώρα μπορεί να μην έκανε όλα όσα θα θέλατε, αλλά σας γλίτωσε από πολλά δυσάρεστα και μπορεί να έφερε και κάποια καλά.

Δίδυμοι:

Μάλλον το έχετε πάρει απόφαση ότι ο Σεπτέμβρης αυτός μόνο συνηθισμένος δεν είναι και άρα θα πρέπει να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα για να αποκρούσετε τα αρνητικά και να αξιοποιήσετε τα θετικά.

Καρκίνος:

Με αρκετά ανοιχτά θέματα συνεχίζεται ο Σεπτέμβρης και αυτή η εβδομάδα είναι κάπως πιο βατή συγκριτικά με την προηγούμενη και την επόμενη.

Λέων:

Ως σταθερό ζωδιο που θέλει περισσότερο χρόνο για να ξεμπλέξει από διάφορες περιπλεγμένες καταστάσεις, είναι φυσικό να φθάσατε στον Σεπτέμβρη με ανοιχτά αρκετά θέματα αλλά: αυτός είναι ο πρώτος μήνας που βάζει ένα νέο θετικό στοιχείο για σας σε τροχιά και θα πρέπει να αρχίσετε να σκέπτεστε αλλιώς.

Παρθένος:

Οπως και να το κάνουμε, θετικά και αρνητικά έχετε την... τιμητική σας. Εως τις 22 ο Ηλιος στο ζώδιό σας θα δίνει αντοχή και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα που δεν σας έχουν αφήσει τα τελευταία χρόνια.

Ζυγός:

Παρότι δύο εκλειψεις, μία νέα Σελήνη και μία πανσέληνος μέσα σ' έναν μήνα δεν μπορεί παρά να δημιουργούν κραδασμούς, ο μήνας αυτός για σας θα έχει αρκετά θετικά.

Σκορπιός:

Θα μπορούσε έως και την προτελευταία του εβδομάδα ο Σεπτέμβρης να επονομαστεί και μήνας της προετοιμασίας, της οργάνωσης και της αναμονής για τα πιο σημαντικά.

Τοξότης:

Μάλλον το έχετε... ψυχανεμιστεί, για να μην πω ότι το έχετε εμπεδώσει.Ο Σεπτέμβρης είναι ένας ιδιόρρυθμος μήνας γιατί το θετικό μπερδεύεται με το αρνητικό και το εύκολο με το δύσκολο.

Αιγόκερως:

Συμβουλή πρώτη: Μην κολλάτε περισσότερο από όσο χρειάζεται σ' αυτά που λείπουν ή αυτά που δεν είναι της παρούσης και φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτά που υπάρχουν.

Yδροχόος:

Ανησυχία; Προβληματισμός; Βάλτε τα σε λογικά πλαίσια και φροντίστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις.

Ιχθείς:

Οπως και τον Αυγουστο έτσι και το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν πρόκειται να ησυχάσετε.