Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 22 έως 29 Αυγούστου

22.08.2016

Κριός:
Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου αυτή, με τον Άρη βοηθό σας -δράση, ξεκινήματα και σεξαπίλ-, ενώ έως τις 30 και ο Ερμής θα είναι σε ουδέτερη θέση, κάτι που δεν θα υφίσταται από τις 31 και μετά.
Ταύρος:

Ο Αύγουστος κλείνει συμπαθητικά για σας και αυτή η εβδομάδα σίγουρα υπερτερεί της επόμενης από πολλές απόψεις.

Δίδυμοι:
Μάλλον δεν σας βρίσκω και στα καλύτερά σας, ε; Κούραση ψυχική, πνευματική ή και σωματική και αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση που μάλλον είναι σύνθετη.

Καρκίνος:
Από πολλές απόψεις αυτή η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου είναι πιο βατή και αποτελεσματική -γιατί όχι και ευχάριστη και κερδοφόρα;- συγκριτικά με την επόμενη, γι' αυτό θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να την αξιοποιήσετε πλήρως.

Λέων:
Μάλλον συμπαθητικά κλείνει τον κύκλο του ο Αύγουστος ως προς εσάς και σίγουρα πολύ καλύτερα συγκριτικά με τις πρώτες δύο ημέρες του.

Παρθένος:
Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ενός μήνα με αρκετά απρόοπτα και διακυμάνσεις με την ιδεατή είσοδο του Ηλιου στο ζώδιό σας στις 23.

Ζυγός:
Μυστικές ή απλώς αθέατες και μη ανακοινώσιμες διεργασίες για αυτά που θα αρχίσουν να βγαίνουν στο φως από τις 30 Αυγούστου και μετά;

Σκορπιός:
Συγκριτικά με το ξεκίνημά του, μάλλον συμπαθητικός κρίνεται ο Αύγουστος στο τελείωμά του για σας.

Τοξότης:
Το... σεξαπίλ το έχετε -το εγγυάται ο Αρης που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας-, να είχατε και το απαιτούμενο χρήμα ή, αν συμβαίνει να το έχετε, να μην ανησυχούσατε γι' αυτό, τι καλά που θα 'τανε!

Αιγόκερως:
Τι μπορεί να καταφέρει κανείς σε μία εβδομάδα; Πολλά ή και τίποτε απολύτως αν δεν είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει να αγωνιστεί για αυτά που θέλει.

Υδροχόος:
Με Ερμή και Αφροδίτη στην Παρθένο και σ' αυτήν την εβδομάδα είναι φυσικό να μη λείπουν κάποια ψυχικά σκαμπανεβάσματα -και αρκετή ανησυχία για τα αισθηματικά ή τα οικονομικά;-, αλλά σίγουρα το τέλος του Αυγούστου είναι πιο καθησυχαστικό συγκριτικά με το ξεκίνημά του.

Ιχθείς:
Αυτός ο Αύγουστος για τα λίγα θετικά του και τα πολλά δύσκολά του μάλλον... έγραψε στη μνήμη σας.