Διάλεξε το τέλειο δώρο βάσει ζωδίου

21.12.2015
Οι πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου είναι εδώ και εσύ δεν ξέρεις ποιο δώρο να διαλέξεις για τον αγαπημένο σου αλλά και τις φίλες σου. Κάτι μικρό και συμβολικό είναι πάντα η λύση -αφού δεν χρειάζεται να ξοδευτείς- ρίξε όμως μια ματιά για να πάρεις ιδέες για κάθε ζώδιο.

Κριός:

Αν ψάχνεις για δώρο για τον καλό σου ή την κολλητή σου που ανήκει στο ζώδιο τότε καλά θα κάνεις να συνυπολογίσεις πως πρόκειται για ένα ζώδιο που προσπαθεί να διατηρήσει τη φόρμα του με κάθε τρόπο οπότε ο εξοπλισμός για το αγαπημένο του ή το αγαπημένο της σπορ θα εκτιμηθεί δεόντως. Ακόμη του αρέσει να ασχολείται με το στιλ του. Ένα ζευγάρι μπότες, μια ζώνη ή κάτι που θα ανανεώσει το λουκ του όπως ένα αξεσουάρ είναι ιδανικό δώρο για αυτές τις μέρες που θα αγαπήσει ο φιλάρεσκος Κριός.

Ταύρος:

Όλα τα γλυκά είναι ευπρόσδεκτα για τον αγαπημένο σου Ταύρο σου ή για την φιλενάδα σου που ανήκει στο ζώδιο. Το ζώδιο της απόλαυσης ξέρει να απολαμβάνει το καλό φαγητό και τα γλυκά γι'αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκτιμήσει δεόντως ένα κουτί σοκολατάκια ή τα μελομακάρονα που είναι και μέσα στο πνεύμα των γιορτών! Αν το πορτοφόλι σου αντέχει ένα μεταξωτό ρούχο ή μια κασμιρένια κουβέρτα να είσαι σίγουρη πως που θα κάνουν την ταυρίνα κολλητή σου να πετάξει από τη χαρά της!

Δίδυμοι:

Το πιο πνευματώδες ζώδιο του ζωδιακού δεν είναι άλλο από το ζώδιο των Διδύμων. Για την φίλη σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις μια ετήσια συνδρομή στο αγαπημένο της περιοδικό που θα εκτιμήσει δεόντως ή αν πρόκειται για τον καλό σου και θέλεις αλλά και αντέχει το πορτοφόλι σου να του κάνεις ένα πιο ακριβό δώρο ένα κινητό που έχει βάλει στο μάτι θα το λατρέψει αφού θα το χρησιμοποιεί καθημερινά!

Καρκίνος:

Το ζώδιο που τυπικά έχει τον χαρακτηρισμό του πιο ευαίσθητου από τα 12 έχει ένα βασικό θέμα: του αρέσει τα δώρα να έχουν έναν προσωπικό χαρακτήρα. Για τον καλό σου ένα χειροποίητο γούρι με μια ωραία ευχή για το νέο έτος ή για την κολλητή σου ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κολιέ είναι ιδανικά δώρα για τις γιορτές. Ένα δώρο για το σπίτι που είναι ο αγαπημένος χώρος των εκπροσώπων του ζωδίου είναι πάντα μια καλή λύση αν δεν ξέρεις τι να πάρεις.

Λέων:

Ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση από καλλυντικά και αρώματα μέχρι ρούχα και αξεσουάρ και οτιδήποτε μπορεί να φορεθεί είναι τα κατάλληλα δώρα για τον φίλο τη φίλη σου που ανήκουν στο ζώδιο. Ένα πολύ καλό στυλό ή ακόμη και ρολόι ή γραβάτα αλλά και μια κορνίζα για να καδράρει ότι θέλει είναι ιδανικό για το Λέων! Το πιο ηγετικό ζώδιο του ζωδιακού αρέσκεται σε δώρα που μπορεί εύκολα να επιδείξει προκαλώντας το θαυμασμό των άλλων!

Παρθένος:


Το νέο μυθιστόρημα του αγαπημένου του συγγραφέα, το αγαπημένο του άρωμα ή και εξοπλισμό για το αγαπημένο του σπορ είναι ιδανικά δώρα για την περίσταση που θα τον κάνουν να τελειοποιήσει τις γνώσεις ή τον εξοπλισμό του όταν πάει για σκι ή τρέξιμο! Αν πρόκειται για το αγόρι σου τότε ένα βιβλίο για μαστορέματα επειδή πιάνουν τα χέρια του είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχεις!

Ζυγός:

Το αγαπημένο του ποτό ή μια πετσέτα με το μονόγραμμα του θα τον στείλει στα Ουράνια τον αγαπημένο σου. Ο Ζυγός λατρεύει τα δώρα έτσι κι αλλιώς και μόνο που τον σκέφτηκες και του πήρες έστω και το αγαπημένο του ποτό θα τον εξιτάρει. Όσο για την κολλητή σου σκέψου να την πας κάπου και θα σε λατρέψει! Μια παράσταση στο θέατρο ή μια προβολή στο σινεμά είναι το καλύτερο δώρο!

Σκορπιός:

Αρωματικά έλαια ή να κανονίσεις μια ιδιαίτερη βραδιά για εσένα και τον αγαπημένο σου μόνο ( από μια ιδιωτική προβολή στο σινεμά για τους δυο σας ή ότι άλλο φανταστείς) θα τονώσεις τη σεξουαλικότητα του απόλυτα αισθαντικού Σκορπιού αφού ο σύντροφος σου λατρεύει τις πριβέ καταστάσεις. Όσο για την κολλητή σου κανόνισε μια περιποίηση προσώπου για να περάσετε σούπερ και να ανανεωθείτε!

Τοξότης:

Μια κάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, μια τσάντα ταξιδίου για να τον συντροφεύει σε όλα του τα ταξίδια είναι τα ιδανικά δώρα που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συγκλονίσουν τον αγαπημένο σου. Έτσι θα σε λατρέψει που του έκανες το δώρο που πάντα ήθελε!

Αιγόκερως:

Φυτά, οι αγαπημένες του ταινίες σε DVD είναι δώρα που θα εκτιμήσει δεόντως! Κανόνισε ένα γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο και οργάνωσε μια μοναδική βραδιά για τους δυο σας , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε αγαπήσει από την αρχή!

Υδροχόος:

Το νέο CD του αγαπημένου του τραγουδιστή ή η αγαπημένη του ταινία είναι δώρα που θα του αρέσουν πάρα πολύ! Το ζώδιο που έχει τη φήμη του αλτρουιστή από τα υπόλοιπα του ζωδιακού θα πετάξει από τη χαρά του αν του χαρίσεις κάτι που έχει και κάποια αξία πιο ανθρωπιστική.

Ιχθείς:

Εδώ οι προτάσεις είναι πιο υποκειμενικές! Το ζώδιο που λατρεύει την προσοχή των άλλων έχει την ανάγκη να δει κάτι τέτοιο και στο δώρο που θα του κάνεις: το δώρο πρέπει να δείχνει ότι ασχολήθηκες πολύ για να βρεις το ιδανικό δώρο και όχι ότι ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής γιατί είναι σαν να μην το πήρες! Όπως και να έχει είτε πρόκειται για τη φίλη σου ή για τον καλό σου πρέπει να το σκεφτείς πολύ. Αν βρεθείς σε αδιέξοδο ένα γούρι με ένα γλυκό μήνυμα αγάπης θα εκτιμηθεί δεόντως.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη