Πώς επηρεάζουν το κάθε ζώδιο οι πλαντήτες τον Ιανουάριο

16.01.2016
Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι ένας πολύ βασικός μήνας και δεν μένει παρά να διαβάσεις παρακάτω πώς μας επηρεάζει ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης στα ζώδια!

Ερμής

Θα βρίσκεται στον Υδροχόο από 2/1, ανάδρομος στον Υδροχόο από 5/1, ανάδρομος στον Αιγόκερω από 9/1, σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από 25/1.

Λέξεις-κλειδιά: σκέψη, επικοινωνία, μετακινήσεις

Στον Κριό
Θα χρειαστεί να αποδείξετε την πειθαρχία σας απέναντι στους άλλους. Θα νιώσετε πως δε σας καταλαβαίνουν αν συνεχίσετε να σκέφτεστε υποκειμενικά σε ζητήματα πολλών.

Στον Ταύρο
Αποφύγετε μακροπρόθεσμα σχέδια και προσηλωθείτε στα επαγγελματικά, αφού προκύπτουν ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Στους Διδύμους
Η επαφή με τον σύντροφο απαιτεί προσεκτικά βήματα, καθώς είναι πολύ εύκολο να υπάρξει απόσταση για λόγους που δεν σημαίνουν κάτι ουσιαστικό. Η επαναφορά ενός οικονομικού θέματος στο προσκήνιο σημαίνει πως απαιτείται μια λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές.

Στον καρκίνο
Θα ταλαιπωρηθείτε με τις επιθυμίες των άλλων και τις παλινωδίες σχετικά με βήματα προς το μέλλον ή προς το παρελθόν. Εύκολα θα αναζητήσετε την ασφάλεια παλαιότερων επιλογών, αφού αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου δεν βλέπετε φως για να πάτε παρακάτω.

Στον Λέοντα
Οπλιστείτε με υπομονή και κατανόηση απέναντι σε καθυστερήσεις που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και θα παίξουν με τα νεύρα σας. Αν μάλιστα υπάρχουν και οικονομικές δυσκολίες, τότε κερδίστε χρόνο και μην πιέζετε καταστάσεις.

Στην Παρθένο
Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο προσκήνιο αφού είναι πιθανό να έχετε ακόμα μία ευκαιρία να κάνετε μία κίνηση για να κερδίετε το πρόσωπο που έχετε κατά νου. Αν υπάρχουν επιστροφές από το παρελθόν, προσέξτε σε ποια άτομα ανοίγετε την πόρτα σας.

Στον Ζυγό
Οι καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας είναι πλέον δύσκολες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε έτοιμοι για το κλείσιμο σε κύκλους σχέσεων. Αν υπάρχει ένα θέμα υγείας με έναν γονιό σας, τότε κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και μην προσπαθείτε να αποφύγετε δυσάρεστες περιστάσεις.

Στον Σκορπιό
Θα χρειαστεί να προσέξετε όσα εκφράζετε αυτό τον μήνα αφού είναι πολύ εύκολο να πέσετε στην παγίδα να υποσχεθείτε πολλά που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Κάποιες στιγμές θα ήταν χρήσιμο να απομακρυνθείτε από τις ιδέες των άλλων για να δείτε πού βρίσκεται η δική σας αλήθεια.

Στον Τοξότη
Φροντίστε τις οικονομικές συνδιαλλαγές, γιατί είναι πολύ εύκολο να βιαστείτε για αγορές που δεν έχετε ανάγκη. Στον έρωτα, η απόσταση ίσως είναι και μια μορφή θεραπείας για όσα ειπώθηκαν και πόνεσαν.

Στον Αιγόκερω
Θα κλειστείτε στον εαυτό σας αφού θέλετε να επεξεργαστείτε κάποιες σκέψεις σας, αλλά αυτό σημαίνει πως είστε και επιρρεπείς σε μια έντονη μελαγχολία που θα πλήξει κάποιες σχέσεις χωρίς λόγο.

Στον Υδροχόο
Θα χρειαστεί να δώσετε μάχες με όσα σκέφτεστε και φαίνονται βουνό, αφού το μυαλό σας παίζει περίεργα παιχνίδια. Ίσως υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή σας, αλλά όσα σχεδιάζονται και δεν λέγονται δεν αποσκοπούν και σε κάτι κακό προς εσάς.

Στους Ιχθύς
Κάντε εκκαθάριση των στόχων σας και πετάξτε από τη ζωή σας ό,τι δεν έχει λόγο ύπαρξης, αφού όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι, αλλά κλέβει και πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

Αφροδίτ


Θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι 23/1, στον Αιγόκερω από 24/1

Λέξεις-κλειδιά: σχέσεις, αξίες, τρόπος με τον οποίο παίρνω και δίνω αγάπη

Στον Κριό
Κανονίστε μια εκδρομή με πρόσωπα που μοιράζεστε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη ζωή και ακούστε τις συμβουλές γνωστών σας σχετικά με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που μπορεί να σας ανοίξει διάπλατα τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Στον Ταύρο
Προσέξτε τις σπατάλες σας, αφού είναι εύκολο να πέσετε στην παγίδα εξόδων που καλύπτουν παρορμητικές σας επιθυμίες. Στον έρωτα, η περιπετειώδης φύση της άλλης πλευράς σάς βάζει σε περίεργες σκέψεις.

Στους Διδύμους
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, κυρίως επειδή βρίσκετε απέναντί σας ένα πρόσωπο που μπορεί να σας καταλάβει και να δώσει απαντήσεις σε αγωνιώδη ερωτήματά σας. Στον επαγγελματικό τομέα τολμήστε να μιλήσετε με ανθρώπους που μπορούν να ανοίξουν πόρτες.

Στον Καρκίνο
Θα χρειαστεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να τολμήσετε να διαφημίσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Στον τομέα της υγείας, φροντίστε καλύτερα τη διατροφή.

Στον Λέοντα
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να αποκτήσει ταχύτητα και περιπέτεια και να βρεθείτε μπροστά σε μια γνωριμία που είναι ικανή να βάλει φωτιά στην καρδιά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, τολμήστε ακόμα πιο έντονα από όσο πιστεύατε πως μπορείτε.

Στην Παρθένο
Η επαφή με ένα πρόσωπο από την οικογένεια που είναι σε θέση να σας αναγκάζει να ρισκάρετε περισσότερο από όσο πιστεύετε πως μπορείτε, είναι καταλυτική. Στον τομέα του σπιτιού, μετριάστε τις αγορές και αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις για αλλαγή κατοικίας.

Στον Ζυγό
Η ανάγκη σας να ταξιδέψετε είναι τεράστια και αυτό μπορεί να βρει ανταπόκριση σε άτομα που είναι πάντα έτοιμα να γεμίσουν τις βαλίτσες τους. Συζητήστε με συγγενείς, γιατί έτσι θα λύσετε κάποιες απορίες σχετικά με τις επιλογές σας.

Στον Σκορπιό
Θα σας προκαλέσουν να ξοδέψετε περισσότερο από όσο αντέχετε, αλλά αυτό αποτελεί και δοκιμασία για να δοκιμάσουν την αφοσίωσή σας πρόσωπα τα οποία θεωρείτε ιερά στη ζωή σας.

Στον Τοξότη
Η εμφάνισή σας είναι το μεγάλο όπλο αυτού του μήνα και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Τολμήστε να φλερτάρετε και να πραγματοποιήσετε και μερικές αποδράσεις μακριά από την καθημερινότητα.

Στον Αιγόκερω
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα νιώσετε πως πρέπει να θυσιάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις για να υπηρετήσετε σχέδια και διαθέσεις άλλων. Προς το τέλος του μήνα όμως έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις κατευθυντήριες γραμμές όπως επιθυμείτε πλέον.

Στον Υδροχόο
Η κοινωνικότητα σας είναι εξαιρετική, αφού μπορείτε να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες χωρίς να νιώθετε ξένοι. Στον φιλικό τομέα, τολμήστε να μιλήσετε και να λύσετε ένα θέμα που έχει προκύψει, είναι κρίμα να υπάρχουν ανόητες σκέψεις.

Στους Ιχθύς
Η επαγγελματική σας εικόνα είναι εξαιρετικά σημαντική. Αρπάξτε ευκαιρίες να δείξτε τις ικανότητές σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί να παρουσιαστεί μια νέα πρόταση που είναι ικανή να σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι.

Άρης
Θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι 3/1, στον Σκορπιό μέχρι τέλος του μήνα.

Λέξεις-κλειδιά: δράση, ενέργεια, θυμός, διεκδίκηση, σεξ

Στον Κριό
Η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να γνωρίσει στιγμές δόξας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να βουτήξετε σε σχέσεις που είναι ικανές να σας τρομάξουν στην αρχή. Τα έξοδά σας ίσως αυξηθούν στο τέλος του μήνα.

Στον Ταύρο
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα πρέπει να προσέξετε τις ισορροπίες. Η άλλη πλευρά δείχνει διατεθειμένη να τραβήξει το σκοινί και καλείστε να παίξετε επικίνδυνα παιχνίδια.

Στους Διδύμους
Η εργασιακή καθημερινότητα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να βλέπετε ως παιχνίδι. Μερικά λόγια και πράξεις σας θα ενοχλήσουν και μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις εναντίον σας που δεν θα έρθουν τόσο εύκολα στην επιφάνεια.

Στον Καρκίνο
Η ερωτική σας ζωή μπορεί να γνωρίσει στιγμές ευτυχίας, αρκεί να τολμήσετε να αφήσετε τον εαυτό σας «ακάλυπτο» απέναντι σε ένα πρόσωπο που σας μαγεύει.

Στον Λέοντα
Θα χρειαστεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον εγωισμό σας, για να συντονιστείτε με διαθέσεις άλλων, που έχουν ανάγκη από την υποστήριξη σας χωρίς όμως να το εκφράζουν ανοικτά. Δουλέψτε αρκετά με το ένστικτο σας και δεν θα χάσετε.

Στην Παρθένο
Ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει λύσεις σε θέματα που κολλάνε σε πρακτικά προβλήματα. Οι σχέσεις με συγγενείς θα βελτιωθούν και θα νιώσετε πως σας καταλαβαίνουν χωρίς να χρειάζεται να φωνάζετε.

Στον Ζυγό
Το ενδιαφέρον για τα οικονομικά σας είναι ένα θέμα που έχει αρκετό βάθος, αφού πρέπει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που δεν εξηγούνται μέσα από μια απλή κουβέντα.

Στον Σκορπιό
Η δυναμική σας είναι κάτι που φαίνεται από μίλια μακριά, αφού αντιμετωπίζετε κάθε νέα κατάσταση με μεγάλη αποφασιστικότητα. Στον ερωτικό τομέα, θα θελήσετε να κατακτήσετε την άλλη πλευρά χωρίς να μετράτε εμπόδια και αδιέξοδα που πιθανό να υπάρξουν.

Στον Τοξότη
Βρίσκεστε μπροστά σε έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα ή σε έντονη σωματική κόπωση του οργανισμού σας και αυτό να σας βγάζει έξω από τα συνηθισμένα όρια δράσης σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να ακούτε και πίσω από τις λέξεις που φτάνουν στα αυτιά σας.

Στον Αιγόκερω
Μπορείτε να στηριχθείτε στη βοήθεια προσώπων από το φιλικό σας κύκλο για να σχεδιάσετε με καλό τρόπο ένα επαγγελματικό σας πλάνο. Δραστηριοποιηθείτε στον οικονομικό τομέα και δώστε βάση στις γνώμες προσώπων που φαίνεται να κουβαλούν βαθιά γνώση του θέματος το οποίο συζητάτε.

Στον Υδροχόο
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα απαιτούν ικανότητα να πάρετε αποστάσεις από άτομα που είναι σε θέση να επηρεάσουν βαθιά την πίστη στον εαυτό σας. Στον τομέα της οικογένειας, κάποια οικονομικά προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες αναταράξεις.

Στους Ιχθύς
Θα βρείτε τον τρόπο να σταματήσετε να σκέφτεστε συνέχεια το ίδιο θέμα μόνον όταν καταφέρετε να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας και βρεθείτε μακριά, εκεί που σταματά να λειτουργεί ο εγκέφαλος, και να ξεκινήσετε να λειτουργείτε με βάση το ένστικτό σας.

Από τον Γιώργο Σοφιάνη