Πώς επηρεάζει τα ερωτικά σου η θέση του Άρη

19.05.2014
Ο Αρης συμβολίζει την ενέργεια, τη δράση, την ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλίας. Επίσης, ανάλογα με τη θέση του στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη, αντικατοπτρίζει και την πρωταρχική έκφραση της σεξουαλικότητάς μας.

Κριός

Άνδρες: Με τον Αρη στον Κριό, η αρρενωπότητα και η σεξουαλικότητα μάλλον ξεχειλίζουν. Διεκδικείς με κάθε τρόπο το τρόπαιο που ονομάζεται γυναίκα. Δεν κολλάς να κάνεις κομπλιμέντα ή να πεις ατάκες που θα κάνουν το αντικείμενο του πόθου σου να κοκκινίσει. Το σεξ αποτελεί πρωταρχικής σημασίας πράξη στην αναγόρευση μιας σχέσης σε περιπέτεια της μίας βραδιάς ή δεσμό με προοπτικές. Το σεξ είναι ορμητικό και επιθετικό, καθώς θέλεις να έχεις το πάνω χέρι!

Γυναίκες: Με τον Αρη στον Κριό, διαθέτεις έντονη σεξουαλικότητα, που φαίνεται κυρίως μέσα από τον τρόπο που ντύνεσαι και περπατάς. Από την άλλη, μπορεί να έχεις και μία έντονη αρσενική πλευρά, να αναλαμβάνεις το ρόλο του άνδρα και στο φλερτ και στο σεξ. Καλό θα ήταν να έχεις εξετάσει αν αρέσει και στο σύντροφό σου αυτή η τακτική, μιας και δεν είναι όλοι οι άντρες προοδευτικοί.

Ταύρος

Άνδρες: Με τον Αρη στον Ταύρο, στο σεξ είσαι βραδυφλεγής βόμβα. Θέλεις το χρόνο σου για να κάνεις κίνηση στη σεξουαλική προσέγγιση, αρκετά προκαταρκτικά για να αισθανθείς άνετα, αλλά διαθέτεις τόση αισθαντικότητα κατά τη διάρκεια της πράξης, που παραγράφονται όλα τα άλλα. Αυτό που μετράει στο σεξ για εσένα είναι η σωματική επαφή μέσα από χάδια, φιλιά και μια γενικότερη γνωριμία με το σώμα της παρτενέρ σου. Κι ένα μασάζ, φυσικά, είναι το καλύτερο διεγερτικό από κάθε άλλο!

Γυναίκες: Με τον Αρη στον Ταύρο, διαθέτεις τεράστια αποθέματα γοητείας, που εκφράζεται μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Γνωρίζεις πως το σεξ περνά και από το στομάχι, γι’ αυτό ένα λουκούλλειο δείπνο μπορεί να είναι ένα από τα προκαταρκτικά για εσένα. Θα ικανοποιήσεις τις ανάγκες του, αρκεί να ανταμειφθείς με χάδια και φιλιά που ανάβουν τη σεξουαλική σας σπίθα, αργά αλλά σταθερά.

Δίδυμοι

Άνδρες: Με τον Αρη στους Διδύμους, το σεξ για σένα είναι η κορύφωση μιας κουβέντας που ξεκινάει με λεκτικές προκλήσεις, περνά σε πρόστυχα λόγια και καταλήγει σε γρήγορο σεξ. Το σεξ είναι μια εγκεφαλική διεργασία, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να έχεις φαντασιωθεί άτομα και καταστάσεις πριν φτάσεις στο κρεβάτι. Και εδώ που τα λέμε, το κρεβάτι είναι ένα μέρος που δεν σε τραβά για σεξ, αφού διεγείρεσαι όταν η σεξουαλική επαφή αλλάζει σε στάσεις, χώρο, ακόμα και τρόπο.

Γυναίκες: Με τον Αρη στους Διδύμους, το σεξ για εσένα ξεκινά από μια επίσκεψη σε sex shop. Κάθε αντικείμενο που κάνει τη σεξουαλική πράξη πιο πρωτοποριακή και πικάντικη πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Το σεξ είναι πειραματισμός, είναι επαφή μέσα από την οποία διεισδύεις στο μυαλό του. Σεξ χωρίς βοηθήματα είναι σαν ένα πιάτο γεμάτο με κρύα σούπα. Τρώγεται;

Καρκίνος

Άνδρες: Με τον Αρη στον Καρκίνο, η ενεργητικότητα είναι λέξη που μάλλον απουσιάζει από το σεξουαλικό λεξιλόγιό σας. Δεν είσαι από τους κλασικούς κυνηγούς, δεν εκφράζεις τις σεξουαλικές σου ορέξεις ευθέως, αλλά προσπαθείς να φέρεις το «θύμα» στο σπίτι σου, όπου μπορείς να γίνεις πολύ γλυκός εραστής. Το σεξ είναι αφορμή για να νιώσεις ασφάλεια, οπότε θα πρέπει να εμπεριέχει διάρκεια και ψυχική ένωση. Ως απλή διεκπεραίωση το αρνείσαι, ίσως ακόμα κι αν σου το προτείνουν.

Γυναίκες: Με τον Αρη στον Καρκίνο, προσφέρεις στο σύντροφό σου αυτό που θέλει στο σεξ. Θα λάβεις με μεγάλη χαρά τον «παραδοσιακό» ρόλο σου, θα υπακούσεις στις επιθυμίες του και θα υποβαθμίσεις πλήρως την προσωπική σου ικανοποίηση. Υπάρχουν όμως και φορές που η σεξουαλική σου ενέργεια εκρήγνυται και καθηλώνει. Αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας ενός καβγά.

Λέων

Άνδρες: Με τον Άρη στον Λέοντα, πολιορκείς τη γυναίκα που έχεις βάλει στόχο κολακεύοντάς την υπέρμετρα με τον τρόπο σου, ενώ συχνά τη φλερτάρεις για να επιβεβαιωθείς. Συνήθως υπερβάλλεις κάνοντας ακριβά δώρα και κινήσεις που σκλαβώνουν, για να διατηρηθεί όμως το ερωτικό ενδιαφέρον είναι απαραίτητοι οι έπαινοι για τις σεξουαλικές επιδόσεις σου. Συχνά κάνεις ουσιαστικά σεξ με το είδωλό σου, και όχι με τη γυναίκα που πραγματικά έχεις πλάι σου.

Γυναίκες: Με τον Αρη στον Λέοντα, είσαι εντυπωσιακή και προκαλείς με στόχο να κατακτήσεις ένα αντίστοιχου βεληνεκούς αρσενικό. Ωστόσο, στο σεξ ίσως να θέλεις να σε υπηρετήσουν περισσότερο απ’ όσο αντέχουν οι παρτενέρ σου, αφού ο έρωτας προϋποθέτει το θαυμασμό. Το σεξ μπορεί να γίνει μαγικό όταν εκείνος αποδείξει πως έχει θαμπωθεί από την εικόνα σου.

Παρθένος

Άνδρες: Με τον Αρη στην Παρθένο, μπορεί να φαίνεσαι διστακτικός, δειλός και συνεσταλμένος με την πρώτη ματιά. Επίσης, ενδιαφέρεσαι πολύ για τη σωματική σου υγεία, οπότε το γυμναστήριο και η καλή διατροφή σου είναι απαραίτητα. Αυτό δεν σε εμποδίζει όμως να είσαι εξαιρετικός στη σωματική επαφή, αν και θέλεις χρόνο μέχρι να αποκτήσεις οικειότητα. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί σαν κι εσένα επιλέγουν το σεξ χωρίς συναισθηματικό υπόβαθρο και δρουν χωρίς ταμπού στο κρεβάτι.

Γυναίκες: Οι γυναίκες με Αρη στην Παρθένο έχουν συνήθως προσεγμένο σώμα και σιλουέτα. Μπορεί να μοιάζουν ντροπαλές, να διστάζουν να κάνουν την πρώτη κίνηση, να νιώθουν ενοχές για τη σεξουαλικότητα που εκπέμπουν χωρίς οι ίδιες να αντιλαμβάνονται το γιατί. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όμως, τα ταμπού και τα άγχη καταρρίπτονται!

Ζυγός

Aνδρες: Με τον Αρη στον Ζυγό, αυτό που μετράει κυρίως για σένα στον έρωτα είναι να υπάρχει... πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Είσαι γοητευτικός και ευγενικός, σε χαρακτηρίζουν οι καλοί τρόποι, και θα κάνεις τα πάντα για να αισθανθεί η ερωτική σύντροφός σου μοναδική. Το θέμα είναι να γίνεις λίγο περισσότερο δημιουργικός στο σεξ, αφού μπορεί να βολευτείς με αυτό που συνηθίζεις, και η πράξη να αρχίσει να καταντά ρουτίνα. Λίγη ένταση ποτέ δεν έβλαψε σε μια σχέση που έχει γερά θεμέλια.

Γυναίκες: Μπορεί να ονειρεύεσαι τον άνδρα που μοιάζει με ιππότη. Αυτό που μετρά κυρίως είναι να λείπουν οι καβγάδες και οι εντάσεις, να βγαίνει προς τα έξω η εικόνα ενός ζευγαριού αξιοζήλευτου. Ως εκ τούτου, το σεξ μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα, οπότε μιλάμε για γυναίκες που συμβιβάζονται με ό,τι τους δίνεται, καθώς η εικόνα υπερτερεί της σωματικής ικανοποίησης.

Σκορπιός

Άνδρες: Οι άνδρες με Αρη στον Σκορπιό φαίνονται! Διαθέτουν λάγνο βλέμμα, προκαλούν σεξουαλικά και μπορούν να σαγηνεύσουν εύκολα με τον αέρα μυστηρίου που εκπέμπουν. Υπάρχουν πολλοί μύθοι (κάποιοι από αυτούς είναι και αλήθεια) που λένε πως το σεξ μαζί τους είναι μια διαφορετική εμπειρία, μια κατάσταση που ξεφεύγει από τη γήινη διάσταση. Ναι, το σεξ είναι μια μορφή μικρού θανάτου, που μεταφέρει σε άλλη πραγματικότητα, αρκεί και η επαναφορά να είναι υγιής.

Γυναίκες: Οι γυναίκες με Αρη στον Σκορπιό διαθέτουν ερωτισμό που δεν κρύβεται. Το σεξ για εκείνες είναι μια μορφή κατάκτησης, και μπορούν να γίνουν αυτό που θέλει η άλλη πλευρά, δημιουργώντας έντονες εξαρτήσεις. Επίσης, είναι μια πράξη που αφορά μόνο όσους παίρνουν μέρος σ’ αυτή, και ο λόγος θα γίνει κατανοητός μόνο σε όποιον κάνει σεξ με μια γυναίκα με Αρη στον Σκορπιό, αφού ξέρει να κρατάει μυστικά.

Τοξότης

Άνδρες: Με τον Αρη στον Τοξότη, ο ενθουσιασμός στην ερωτική προσέγγιση και τη σεξουαλική πράξη μπορεί να μετατραπεί σε αδιαφορία μετά από λίγο - η συνήθεια και η επανάληψη σας «σκοτώνουν». Σημασία για σένα έχει να θαυμάζεις τη γυναίκα που έχεις στο πλάι σου, για το πώς σκέφτεται, πώς μιλάει, για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Το σεξουαλικό κίνητρό σου γίνεται πιο έντονο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας αθλητικής δραστηριότητας ή ενός φιλοσοφικού διαλόγου.

Γυναίκες: Με Αρη στον Τοξότη, αναζητάς το φιλόσοφο για να ερωτευτείς, τον αθλητή για να θαυμάσεις το σώμα του, το θεό σου στο άτομο που θα επιλέξεις να έχεις στο κρεβάτι σου. Το σεξ μπορεί να είναι μια εμπειρία που σε ταξιδεύει, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να θεωρηθεί χαμένος χρόνος, αφού πάνω απ’ όλα μετρά η πνευματική επικοινωνία. Δύσκολα μπορεί να σε ψυχολογήσει κάποιος!

Αιγόκερως

Άνδρες: Με τον Αρη στον Αιγόκερω, μπορεί να φαίνεται ότι εργάζεσαι ασταμάτητα για να κατακτήσεις την πιο ψηλή κορυφή. Ωστόσο, κρύβεις μέσα σου έναν παθιασμένο εραστή, που κάνει το σεξ μοναδική εμπειρία αν η άλλη πλευρά σου δείξει εμπιστοσύνη και θαυμασμό, και αναγνωρίσει την ηγετική σου φυσιογνωμία. Το σεξ είναι για σας μια αυστηρά ιδιωτική υπόθεση που εμπεριέχει εμπιστοσύνη, γι’ αυτό μπορεί να γίνει και στον επαγγελματικό χώρο.

Γυναίκες: Οι γυναίκες με Αρη στον Αιγόκερω μπορούν να υποδυθούν τον αρσενικό ρόλο, να προσεγγίσουν τον άνδρα, να τον κατακτήσουν, να θέσουν τους κανόνες στο σεξ. Από την άλλη, μπορεί να ντρέπονται πολύ να ξεδιπλώσουν τη θηλυκότητά τους, με αποτέλεσμα να μένουν σε άνευρες σχέσεις για να μη θεωρηθούν μηχανές του σεξ. Γιατί στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν!

Υδροχόος

Άνδρες: Με τον Αρη στον Υδροχόο, έχεις μια σεξουαλική πλευρά που διακρίνεται από ασυνέχεια. Μπορεί να υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που γίνεσαι μηχανή του σεξ και κάποιες άλλες που το σεξ δεν υπάρχει ούτε καν ως ιδέα στο μυαλό σου. Διεγείρεσαι από την εικόνα και την επικοινωνία, και ίσως θεωρείς ακόμα και το cyber sex μια υγιή μορφή σεξουαλικής επαφής. Πάντως, το σεξ πρέπει να περιέχει αρκετά στοιχεία από το Κάμα Σούτρα, που πολλοί ζηλεύουν αλλά ελάχιστοι δοκιμάζουν.

Γυναίκες: Οι γυναίκες με Αρη στον Υδροχόο μπορεί να βλέπουν ερωτικά άτομα που ανήκουν στο φιλικό τους κύκλο, μιας και μπορούν να αποδεσμεύσουν το σεξ από τα συναισθήματα. Η σεξουαλική πράξη είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι γύρω τους, γι’ αυτό και ελκύονται από άνδρες που πειραματίζονται και δεν βλέπουν κανένα ταμπού στο σεξ. Είναι από εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να τις θαυμάζουν, γι’ αυτό δεν είναι απίθανο να απολαμβάνουν το σεξ σε δημόσιο χώρο. Είναι από εκείνες που «ανάβουν» ξαφνικά και «σβήνουν» ταχύτατα, οπότε ο χρόνος γι’ αυτές είναι χρήμα.

Ιχθύες

Άνδρες: Η παρουσία του Αρη στους Ιχθύς γεννά εραστές που πολλές φορές παλεύουν να σκοτώσουν τις ερινύες τους μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Αυτοί οι άνδρες είναι ευαίσθητοι, ρομαντικοί και θερμοί, και μπορούν να δημιουργήσουν την εικόνα του ιδανικού εραστή στη γυναίκα που έχουν απέναντί τους. Είναι όμως και αρκετά άστατοι, αφού γι’ αυτούς δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη και τη σεξουαλική πράξη, με αποτέλεσμα να λειτουργούν τόσο ενστικτωδώς που η σύντροφός τους παύει να αντιλαμβάνεται αν είναι η μοναδική τους προτεραιότητα στο κρεβάτι.

Γυναίκες:Με τον Αρη στους Ιχθύς, οι συγκεκριμένες γυναίκες μπορεί να δείξουν έντονο σεξουαλικό ενδιαφέρον για άνδρες που παρασύρονται εύκολα από τα πάθη και τις αδυναμίες τους. Αυτές οι γυναίκες μπορεί να ελκύουν σεξουαλικά άνδρες που θα τις κακομεταχειριστούν, ίσως να έχουν ροπή στο ρόλο του θύματος μέσα από τη σεξουαλική πράξη, ενώ είναι ικανές να γίνουν αυτό που θέλει ο παρτενέρ τους. Αυτές οι γυναίκες όμως είναι και τόσο τρυφερές που δύσκολα τις αποχωρίζεται ο σύντροφός τους.

Από τον Γιώργο Σοφιάνη

www.signingstars.gr