Τι σου κρύβει ο Ανάδρομος Ερμής του Μαρτίου; (Μέρος Α')

09.03.2012
Για μια ακόμη φορά ο Ανάδρομος Ερμής στον Κριό ξαναχτυπά τον Μάρτιο από τις 12 του μήνα μέχρι τις 4 Απριλίου για να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου!

Πολλές αναταραχές σε διάφορους τομείς τις ζωής σου είναι μέσα στο πρόγραμμα του Ανάδρομου πλανήτη της επικοινωνίας που δεν θα σε διευκολύνει και πολύ αυτές τις μέρες! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής και κάνε υπομονή δεν μπορεί θα περάσει!

Κριός: τώρα δυστυχώς και με τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, κάνεις ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Μετά τις 23 Μαρτίου σκέψου ποια είναι τα πραγματικά σου κίνητρα για ότι κάνεις. Έτσι ώστε να μην κάνει λάθος βήματα προς λάθος κατευθύνσεις. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι καθώς προχωράς στο δρόμο που έχεις διαλέξει καλό είναι κάθε τρεις και λίγο να σταματάς και να ρίχνεις γύρω σου ένα βλέμμα, για να δεις ότι έχεις πάρει το σωστό δρόμο!

Ταύρος: ο Ανάδρομος αυτός Ερμής στον 12ο οίκο σου της δραπέτευσης, μπορεί να σου χαλάσει λιγάκι τα σχέδια που έκανες τόσο καιρό για ησυχία, τάξη, ασφάλεια και ηρεμία. Στις 23 του μήνα που ο Ερμής επιστρέφει στους Ιχθείς, και άρα στον 11ο οίκο σου της ομαδικότητας, μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς ένα συλλογικό πρότζεκτ που νόμιζες ότι είχες τελειώσει αλλά θέλει και πάλι την προσοχή σου. Το διάστημα γύρω στις 18 του Μάρτη θα είναι κάπως ενοχλητικό γιατί κάθε φορά που πας να σπρώξεις μια ωραία δημιουργική ιδέα που έχεις στη δουλειά, βρίσκεσαι να δουλεύεις για τους πολλούς είτε είναι η οικογένεια είτε κάποιος οργανισμός. Δεν πειράζει, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αναδείξεις τα κρυμμένα σου ταλέντα που βγαίνουν στην επιφάνεια όταν συνεργάζεσαι με τους συναδέλφους σου!

Δίδυμοι: εσύ μπορεί να θέλεις να περάσεις χρόνο με ένα κάρο άτομα αλλά ο Ερμής δε θα σε αφήσει να το χαρείς με την ησυχία σου! όταν όμως μπει στην σωστή του πορεία στους Ιχθείς και στον 10ο οίκο σου της δημόσιας ζωής, δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να ασχοληθείς με ένα μοναχικό πρότζεκτ που εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία να λάμψεις και οι φίλοι σου θα σε περιμένουν μην ανησυχείς αφού από τις αρχές Απριλίου τα σχέδια σου για συγκεντρώσεις και γιορτές θα είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα!

Καρκίνος: δεν είναι ανάγκη για να τερματίσεις πρώτη στον αγώνα που κάνεις( εργασιακό ή αισθηματικό) ακόμη. Θέλεις να είσαι η ειδική πάνω σε κάποια θέματα, αλλά ο Ανάδρομος Ερμής στον 10ο οίκο σου της καριέρας, σε κάνει να συγκρατηθείς λιγάκι πριν αρχίσεις να προχωράς μπροστά. Μπορεί κάποιες πληροφορίες στις οποίες δεν έδωσες μεγάλη σημασία να είναι στην ουσία οι απαντήσεις που ζητάς, οπότε ξανασκέψου τις απαντήσεις σου και μην βιάζεσαι να πάρεις τα πρωτεία αλλά περίμενε να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Λέων: ενώ ο Ανάδρομος βρίσκεται στον 9ο οίκο σου των οραμάτων, μπορεί εσύ να βρεθείς να ψάχνεις απαντήσεις στο άγνωστο. Αλλά δεν αποκλείεται οι απαντήσεις που ψάχνεις να βρεθούν μέσα σου! Φρόντισε να μην κάνεις το λάθος να πάς κάπου ταξίδι, γιατί τίποτα δεν λύνεται με το να φεύγεις μακριά από το πρόβλημα. Ίσως αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό.

Παρθένος: τώρα που ο Ανάδρομος Ερμής σου στέλνει φιλικούς χαιρετισμούς από τον 8ο οίκο σου αυτόν της τρυφερότητας, το πρώτο σημάδι που παίρνεις είναι ότι η σχέση σου θέλει λίγη δουλίτσα ενώ εσύ θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή να ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα φίλο σου! Τώρα γκρεμίζεις όλους τους τοίχους που σε χωρίζουν από τους ανθρώπους που αγαπάς είτε είναι φίλοι είτε είναι ο σύντροφος σου. Τώρα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες του να δίνεις και να παίρνεις για εσένα και τους γύρω σου!

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος και μάθε τα πάντα για τον Ανάδρομο Ερμή!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη