Η τέλεια γιορτή της μητέρας βάσει ζωδίου

06.05.2011
Η μανούλα είναι μανούλα ότι και να γίνει και αυτό είναι κάτι που το θυμάσαι σπάνια πλέον με τόσες υποχρεώσεις να τρέχουν! Την ημέρα της γιορτής της μητέρα όμως πρέπει να πάρεις τη μανούλα και να περάσετε μαζί μια τέλεια μέρα.

Η μανούλα είναι μανούλα ότι και να γίνει και αυτό είναι κάτι που το θυμάσαι σπάνια πλέον με τόσες υποχρεώσεις να τρέχουν! Την ημέρα της γιορτής της μητέρα όμως πρέπει να πάρεις τη μανούλα και να περάσετε μαζί μια τέλεια μέρα. Και εδώ το ζώδιο της μητέρα σου, σου αποκαλύπτει πώς θα καταφέρεις να περάσετε την τέλεια μέρα μαζί γιορτάζοντας τη γιορτή της! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα!

Τα ζώδια της φωτιάς: (Κριός, Λέων, Τοξότης): το πάθος της είναι μεταδοτικό και εκείνη είναι που κινεί και τον πατέρα σου να κάνει τα πράγματα που θέλει. Αν η μανούλα σου ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς του μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη "βλέπει" το ταλέντο της κόρης της από …μακριά.

Τι να κάνετε την ημέρα της μητέρας: πάρε τη μανούλα σου και ρίξτε το στην περιπέτεια! Δε χρειάζεται να την πας για rafting ή αναρρίχηση , για εκείνη το να πάτε να φάτε τα δύο σας σε ένα καινούργιο εστιατόριο που υπόσχεται να απογειώσει τον ουρανίσκο σας είναι μια περιπέτεια με την καλή πάντα έννοια. Ακόμη και τα ψώνια στο νέο εμπορικό κέντρο είναι μια δραστηριότητα που θα την ανανεώσει. Αν μένει μακριά σου τότε στείλε της ένα δώρο-έκπληξη. Βάλε διάφορα μικρά αντικείμενα μέσα σε ένα κουτί και άφησε την να ενθουσιαστεί ξετυλίγοντας το!


Τα ζώδια της γης: ( Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): η αγάπη της είναι πάντα αγνή αγάπη και η σκέψη της είναι γύρω από το τι είναι καλό για εσένα. Πολύ συχνά θα την ακούσεις να λέει πράγματα για το δικό σου καλό που καλά θα κάνεις να τα κάνεις πράξη, αφού και μάνα και ζώδιο της γης σημαίνει σταθερότητα και υπευθυνότητα στο φουλ!

Τι να κάνετε την ημέρα της μητέρας: ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και καλά θα κάνεις να την πας κάπου που να τις θυμίσει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το μέρος που τρώγατε όλοι μαζί από τότε που ήσουν μικρή έχει μόνο ωραία πράγμα να της θυμίσει και είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Έτσι θα νιώσει και η ίδια την ολοκλήρωση και την αναγνώριση σαν μανούλα! Τα φρέσκα λουλούδια και ότι έχει να κάνει με την κηπουρική είναι από τα δώρα που ενθουσιάζουν την ( γήινη) μανούλα σου!

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): είναι πολύ επικοινωνιακή και είτε είναι περήφανη, είτε απογοητευμένη θα το καταλάβεις από μια μόνο της ματιά! Πάντα έχεις στο μυαλό σου αν χρειάζεσαι μια απάντηση , τι θα έκανε η μανούλα και ακολουθείς το σωστό δρόμο.

Τι να κάνετε την ημέρα της γιορτής της μητέρας: θα χαρεί πολύ αν σκεφτείς τι της αρέσει και τι όχι. Τα βιβλία είναι ένα πολύ καλό δώρο καθώς και οι συνδρομές στα αγαπημένα της περιοδικά! Αν η μητέρα σου είναι μακριά τότε δεν έχεις παρά να της ευχηθείς μέσω video κλήσης!

Τα ζώδια του νερού: ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): σου είπε ποτέ η μητέρα σου ότι έχει "μάτια και πίσω από το κεφάλι της;", η μανούλα που ανακάλυψε την πρόταση ήταν σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Η διαίσθηση της κάνει υπερωρίες όταν μιλάμε για εσένα και οι προσθέσεις και οι σκέψεις της σε ακολουθούν πάντα.

Τι να κάνετε την ημέρα της γιορτής της μητέρας: εντυπωσιακά καπέλα, οι πυτζάμες των ονείρων της και οτιδήποτε είναι χάρμα οφθαλμών είναι το τέλειο δώρο για εκείνη! Το πράγμα βέβαια που θα την ενθουσιάσει είναι αν πάρεις κάτι για εκείνη και κάτι ασορτί για εσένα. Π.χ μια θήκη κινητού για τη μητέρα σου και μια που να ταιριάζει για εσένα. Το ότι θα έχετε κάτι ασορτί είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη