Ανάδειξε τα ταλέντα σου με οδηγό το στοιχείο σου!

02.05.2011
Ήξερες πάντα ότι κρύβεις μια σταρ μέσα σου αλλά δεν βρήκες ποτέ τον τρόπο να αναδείξεις την καλλιτεχνική σου φύση; Σου αρέσει η ζωγραφική, η γλυπτική και η ποίηση αλλά ποιο τελικά είναι το κρυφό σου ταλέντο;

Ήξερες πάντα ότι κρύβεις μια σταρ μέσα σου αλλά δεν βρήκες ποτέ τον τρόπο να αναδείξεις την καλλιτεχνική σου φύση; Σου αρέσει η ζωγραφική, η γλυπτική και η ποίηση αλλά ποιο τελικά είναι το κρυφό σου ταλέντο; Η αστρολογία είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα ιδιαιτέρα ταλέντα σου. Διάβασε παρακάτω και βρες ποιο ταλέντο σου πρέπει να αναδείξεις με τις ευλογίες των άστρων!

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της γη μπορεί να είσαι προσγειωμένη και πολύ σταθερός χαρακτήρας αλλά όμως και η δημιουργικότητα σου δεν πρέπει να μείνει στα τάρταρα αλλά να αναδειχθεί! Οι χειροτεχνίες όπως το κέντημα, η ραπτική αλλά και οι δημιουργίες με ξύλο είναι τομείς που σε ενθουσιάζουν και αναδεικνύουν τέλεια τα κρυφά σου ταλέντα! Αφού λοιπόν ξέρεις πολύ καλά ότι πιάνουν τα χέρια σου , δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς και να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα!

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): αν ανήκεις στα ζώδια του αέρα τότε η επικοινωνία είναι το φόρτε σου! Αν δεν είσαι ποιήτρια ή συγγραφέας από τη φύση σου, τότε οι λέξεις είναι ένα ακόμη πεδίο που πρέπει να εξερευνήσεις! Αν δεν βάλεις αυτές τις λέξεις σε γραπτό τότε μπορείς κάλλιστα να τις χρησιμοποιήσεις στη φωτογραφία ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης σε εκφράζει καλύτερα. Άρχισε να διαβάζεις δυνατά τα αγαπημένα οσυ ποιήματα που μπορεί να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για να αναδείξεις τα πιο κρυφά σου ταλέντα αλλά και τη δημιουργικότητα σου!

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης): αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της φωτιάς τότε η κίνηση είναι το ευαίσθητο σημείο σου και αυτό δεν είναι καθόλου μείον σου! Ο χορός, η υποκριτική αλλά και γενικά οι δυναμικές δραστηριότητες σε βοηθούν να απελευθερώσεις την καλλιτεχνική σου φύση. Γιατί να μην ξεκινήσεις από τη θεατρική ομάδα της γειτονιάς σου και να τους καταπλήξεις όλους με τις δυνατότητες σου; Τα μαθήματα χορού επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις δυνατότητες σου, γι’ αυτό αποφάσισε τι σου ταιριάζει καλύτερα και ξεκίνησε!

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): από τα πιο δημιουργικά ζώδια είναι φυσικά αυτά του νερού. Αν ανήκεις στην κατηγορία το μόνο σίγουρο είναι πως ασχολείσαι όλη την ώρα με κάτι γιατί πρόκειται για κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα: μουσική, φωτογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, χειροτεχνία και ο κατάλογος με τις ασχολίες σου δεν έχει τέλος! Η τέχνης είναι για εσένα κάτι που σε εκφράζει και αφήνει τη δημιουργικότητα σου να ξεδιπλωθεί, άρα δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδούλα σου και να λάμψεις χωρίς προηγούμενο!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη