Το βαζάκι του 2021: Ξεκίνα αυτό τον χρόνο με μια νέα παράδοση που θα σου χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία

29.12.2020
Το βαζάκι του 2021: Ξεκίνα αυτό τον χρόνο με μια νέα παράδοση που θα σου χαρίσει χαμόγελα και αισιοδοξία
"Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά, ήρθε ο νέος με τα δώρα με τραγούδια με χαρά"!!! Αμήν! Με το καλό να έρθει ο νέος χρόνος, λοιπόν, και εμείς σου δίνουμε την καλύτερη ιδέα για ένα δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου (και στην οικογένειά σου) το 2021.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου έτους έχει ξεκινήσει. Μία και σήμερα! Απίστευτο, κι όμως, αληθινό. Το 2020, με όλα τα καλά και τα άσχημά του, φτάνει στο τέλος του, αφήνοντας χώρο στο "επόμενο" με ό,τι φέρνει κι εκείνο με τη σειρά του.

Αφήνοντας πίσω ό,τι έχει περάσει, εστιάζουμε στο αύριο και το κάνουμε με χαμόγελο, με αισιοδοξία. Μόνο έτσι πηγαίνουμε μπροστά με βήματα σταθερά.

Το τέλος κάθε χρόνου κρύβει ένα πολύ σημαντικό θετικό στοιχείο και αυτό δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα που σου δίνει να βλέπεις έναν ολόκληρο νέο χρόνο μπροστά σου... λευκό χαρτί. Χιόνι απάτητο για να βαδίσεις όπως αποφασίσεις. Tabula Rasa. Κακά τα ψέματα. Όσο δύσκολος κι αν ήταν ο χρόνος που πέρασε, αυτός που ετοιμάζεται να ξεκινήσει φαντάζει πάντα καλύτερος!

Κι όμως, όσο άσχημα κι αν ήταν αυτά που πέρασαν, σίγουρα υπήρξαν και όμορφες στιγμές. Απλά δεν τις θυμάσαι. Αυτό το κενό έρχεται να γεμίσει η δική μας πρόταση.

Για το 2021 λοιπόν, ανάμεσα στις νέες παραδόσεις που μπορεί να έχεις στον νου να ξεκινήσεις, για σκέψου και αυτή.

Πάρε ένα βάζο, ή κουτί εναλλακτικά, και κάθε εβδομάδα βάλε μέσα ένα χαρτάκι στο οποίο να έχεις γράψει κάτι καλό που έγινε και σε έκανε να χαρείς, να γεμίσεις, να χαμογελάσεις. 52 χαρτάκια να υπολογίζεις.

Γέμισε το βάζο αυτό με όμορφες στιγμές και στο τέλος του 2021, με το καλό κάθισε και ξαναζήσε τες ακόμη μια φορά. Θέλεις να είναι μόνο δικό σου βάζο; Θέλεις να είναι οικογενειακό; Φτιάξε ένα για κάθε μέλος ξεχωριστά; Εμείς "ρίχνουμε" την ιδέα και εσύ μπορείς να την εξελίξεις όπως αγαπάς! Αυτό είναι και το ζήτημα έτσι κι αλλιώς.

Καλή χρονιά να έχουμε.