Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης αλά Χάιντι Κλουμ

25.08.2009
Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Χέντρι, η Χάιντι Κλούμ (Heidi Klum) περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχα γνωστής φίρμας. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τέλειες αναλογίες της προκάλεσαν το θαυμασμό και την ζήλεια όλων των γυναικών και ιδιαίτερα εκείνων που προσπαθούσαν να χάσουν τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Το 36χρονο σούπερ μοντέλο μοιράστηκε τα μυστικά του, για το πώς να χάσεις εύκολα τα κιλά που σου άφησε η εγκυμοσύνη.

Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Χέντρι, η Χάιντι Κλούμ (Heidi Klum)περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μόνο τα εσώρουχα γνωστής φίρμας. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τέλειες αναλογίες της προκάλεσαν το θαυμασμό και την ζήλεια όλων των γυναικών και ιδιαίτερα εκείνων που προσπαθούσαν να χάσουν τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Το 36χρονο σούπερ μοντέλο μοιράστηκε τα μυστικά του, για το πώς να χάσεις εύκολα τα κιλά που σου άφησε η εγκυμοσύνη.

Δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα:

Όπως εξήγησε το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής στην Αμερική Κλουμ, δεν υπάρχει χρυσή συνταγή ούτε και κάποιο μαγικό κόλπο που πραγματοποιεί για να διατηρείται έτσι ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη.

"Για εμένα σημαντικό ρόλο παίζει το τρίπτυχο υγιεινής διατροφής, άσκησης και παιχνιδιού με τα παιδιά μου". Φαίνεται πως το παιχνίδι στο πάρκο αποτελεί το δυνατό χαρτί αδυνατίσματος της Κλουμ, σε συνδυασμό με την άρνησή της να ακολουθήσει κάποια δίαιτα.

"Ποτέ δεν ακολούθησα κάποια αυστηρή δίαιτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσω στον καναπέ αραχτή και θα καταβροχθίσω μια σακούλα πατατάκια αλλά ούτε και το ένα μπέργκερ μετά το άλλο".

Κινήσεις ματ μετά την γέννα:

Όπως εξομολογείται η Κλουμ, το παν είναι να θέσεις ως πρώτη προτεραιότητα την απώλεια των κιλών, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς.

"Δεν μου αρέσει να στρεσάρομαι αλλά το να χάσω τα περιττά κιλά γρήγορα είναι σημαντικό θέμα για εμένα", υποστηρίζει η Χάιντι και συνεχίζει λέγοντας:

"Πάντα θεωρούσα ότι αν δεν χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα, αργότερα θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις. Ειδικά για εμένα, το να μπορείς να χωρέσεις και πάλι στα ρούχα που φορούσες πριν την εγκυμοσύνη είναι πολύ σημαντικό και μου δίνει ιδιαίτερη χαρά αφότου το πετύχω. Άσε που η εμπειρία μου έδειξε πως αυτό το παιχνίδι με τα ρούχα είναι πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό στον αγώνα του αδυνατίσματος μετά τη γέννα".

Η Κλουμ θα γεννήσει ένα κοριτσάκι σε λίγους μήνες. Η ίδια έχει άλλους δύο γιους με τον τραγουδιστή Σιλ (Seal) αλλά και μία κόρη από προηγούμενο δεσμό της. Η ίδια προσέχει πολύ το βάρος της και κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης που βιώνει και θεωρεί την προσπάθειά της να ελέγξει αυτά που τρώει πολύ σημαντική. Ταυτόχρονα, και επειδή η εγκυμοσύνη της είναι καλή, ακολουθεί και ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα χαλαρής άσκησης.

Το πρόγραμμα άσκησης και αποκατάστασης μετά την εγκυμοσύνη:

Αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, η Γερμανίδα Χάιντι ασκούνταν με τη βοήθεια του προσωπικού προπονητή της Ντέιβιντ Κρισκ (David Kirsch) τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις μυικής τόνωσης. Ταυτόχρονα, η διατροφή της έφτανε τις 1500- 2000 θερμίδες και ήταν χαμηλή σε υδατάνθρακες.

Κ.Π