Όταν οι σταρ το ρίχνουν στη γυμναστική

22.07.2009
Πώς τα στενά κορμάκια γυμναστικής της Εύας Λογκόρια, βοηθούν τη λατίνα σταρ να διατηρείται αδύνατη; Με ποιό τρόπο μετατρέπει την γυμναστική σε διασκέδαση η Λίντσεϊ Λόχαν; Και άλλα τόσα μυστικά fitness από τις αγαπημένες μας επώνυμες κυρίες σε στιγμές που αποφασίζουν να το ρίξουν στη γυμναστική.

Πώς τα στενά κορμάκια γυμναστικής της Εύας Λογκόρια, βοηθούν τη λατίνα σταρ να διατηρείται αδύνατη; Με ποιό τρόπο μετατρέπει την γυμναστική σε διασκέδαση η Λίντσεϊ Λόχαν; Και άλλα τόσα μυστικά fitness από τις αγαπημένες μας επώνυμες κυρίες σε στιγμές που αποφασίζουν να το ρίξουν στη γυμναστική.

Διαθέτεις κορμί; Δείξτο ακόμα και όταν αθλείσαι!

Ξέχνα τις φαρδιές φόρμες γυμναστικής και τα ακόμα πιο φαρδουλά μπλουζάκια. Η Εύα Λογκόρια και η Χίλαρυ Νταφ κατάλαβαν από νωρίς ότι η εικόνα τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και όταν αθλούνται. Όχι απλά για να αποφεύγουν τα σχόλια των παπαράτσι αλλά γιατί εφόσον ντύνεσαι σέξυ και με στενά ρούχα ακόμα και στη γυμναστική, αλλάζει η αυτοπεποίθησή σου και γίνεσαι η πρώτη και μεγαλύτερη θαυμάστρια του εαυτού σου. Τα τελευταία νέα από τη μόδα στα αθλητικά είδη μας ενημερώνουν για προϊόντα σέξυ, ανθιδρωτικά και συσφικτικά (μπουστάκια, κολάν σορτσάκια). .

Κάνε την άθληση, διασκέδαση!

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει μια σιλουέτα αξιοζήλευτη. Η Λίλο φροντίζει να μετατρέπει τις εξόδους της σε μια ευκαιρία για άσκηση με διπλό κέρδος: άψογη σιλουέτα και ψυχαγωγία. Έτσι, όταν βγαίνει με τις κολλητές, φορούν τα πέδιλα του πατινάζ και βγαίνουν στις πίστες. Στο όφελος μια τέτοιας μορφής άσκησης συμφωνεί και η έρευνα που έκανε γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών. Εκεί τα 2/3 των γυναικών που συμμετείχαν, συμφώνησαν ότι θα αθλούνταν περισσότερο αν ακολουθούσαν κάποια μορφή άσκησης που θα τις ψυχαγωγούσε! Βρες την ασχολία που σε διασκεδάζει και ξεκίνα!

Γίνε ενεργή παίκτρια μιας ομάδας:

Η Ρις Γουίδερσπουν ξεκίνησε τα μαθήματα σοφτμπολ για τις ανάγκες μιας ταινίας της , αλλά τελικά λάτρεψε και το σπορ και την ομάδα στην οποία συμμετείχε και πλέον δεν χάνει αγώνα για αγώνα. Διάλεξε το σπορ που σου αρέσει περισσότερο και γίνε μέλος μιας ομάδας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, για την αρχή τουλάχιστον. Ταυτόχρονα θα αθλείσαι και θα κάνεις και γνωριμίες.

Δοκίμασε τα όρια σου:

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ''House'', Τζένιφερ Μόρισον εξομολογήθηκε πως δεν θέλει να κάνει ένα πράγμα μόνο (σε επίπεδο fitness) γιατί σύντομα βαριέται. Έτσι, δοκιμάζει ταυτόχρονα διάφορα σπορ και μορφές άσκησης. Λατρεύει το μποξ για την μεγάλη καύση θερμίδων που της προσφέρει, παίζει γκολφ για να σμιλεύει τα μπράτσα και να δοκιμάζει την όρασή της, ενώ δεν θα έλεγε όχι και σε οποιοδήποτε περίεργο και ακραίο άθλημα έστω και για μια δοκιμή.

Κάνε διαλείμματα χαλάρωσης:

Ακόμα και οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Γκουίνεθ Πάρτλοου, παιρνούν μερικές φάσεις χαλάρωσης κα αποχής από κάθε είδους άσκηση. Τέτοια κενά σε βοηθούν να πάρεις δύναμη για να ξαναμπείς στο παιχνίδι του φίτνες με γεμάτες μπαταρίες. Η ίδια η Γκουίνεθ έγραψε πως τέτοια διαλείμματα της θυμίζουν πόσο ωραία είναι η ζωή και η σιλουέτα της επανέρχεται στα φυσιολογικά της επίπεδα πολύ γρηγορότερα.

Κ.Π