Γίνε αδύνατη με τα κόλπα της Jillian Michaels

23.01.2014
Λίγο πριν τα 40α της γενέθλια, η προπονήτρια Jillian Michaels εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τα αμερικάνικα γυμναστήρια Curves με ένα νέο πρόγραμμα.

Η Μάικλς που έγινε γνωστή από το ριάλιτι απώλειας βάρους The Biggest Loser αποκαλύπτει πάντως στα πλαίσια της νέας της συνεργασίας πως και η ίδια γυμνάζεται σκληρά και έντονα τώρα που σαραντίζει.

''Προσπαθώ να φτιάξω το καλύτερο σώμα για μένα, στην υποδοχή των 40. Δεν θέλω να κολλάω σε ένα μοντέλο γυμναστικής'', τόνισε η Τζίλιαν που μυήθηκε στα 13 της στις πολεμικές τέχνες, όταν η μαμά της θέλησε να αλλάξει το παχύσαρκο στάτους της μικρής τότε Μάικλς. .

Για τα Curves, η Μάικλς φροντίζει να δημιουργεί κάθε μήνα ένα πρόγραμμα που να επικεντρώνεται στην δύναμη, την ταχύτητα, την ευλυγισία, την ισορροπία και την αντοχή.

Η Μάικλς μας συμβουλεύει να αυξάνουμε κατά 10% τον ρυθμό της προπόνησής μας, είτε στα βάρη που χρησιμοποιούμε, είτε στις επαναλήψεις, είτε στην ταχύτητα.

''Όσο περισσότερο αλλάζεις τις συνήθειες της άσκησής σου, το σώμα σου αγχώνεται και υιοθετεί τις αλλαγές γρηγορότερα''.

Και πως ασκείται η Μάικλς;

Συνήθως ξεκινά με πυγμαχία, γιόγκα, και δύο προπονήσεις αντιστάσεων την εβδομάδα. Παράλληλα, γυμνάζεται γυμνάζοντας φίλους και κάνει τζόκινγκ.

Η Τζίλιαν έχει σαν πρότυπό της τα fitness είδωλα Jack LaLanne και Jane Fonda ενώ ξέρει ποιά είναι τα δικά της όρια:

''Πότε δεν ήμουν τόσο ευλύγιστη ώστε να κάνω σπαγκάτο στο δευτερόλεπτο. Όσο όμως φροντίζω τον εαυτό μου, τόσο βελτιώνομαι''.

Πάντως, η τρελιάρα προπονήτρια μας δίνει και μια ελπίδα. Όπως τονίζει, αξίζει να δούμε το fitness σαν μια διαδικασία που μας μεταμορφώνει, βελτιώνει την αυτοπεποίθηση μας και μας κ΄νει καλύτερους ανθρώπους.