Burn 60: έτσι γυμνάζει το κορμί η Χάιντι Κλουμ

20.06.2013
Κλείνοντας τα 40 χρόνια ζωής της, η Χάιντι Κλουμ ήδη σκέφτεται τα 60, γι' αυτό και η νέα της εμμονή, σύμφωνα και με το πρακτορείο Cover είναι η προπόνηση Burn 60.

Ο πρώην Άγγελος της Victoria's Secret με το αψεγάδιαστο ακόμα και σήμερα κορμί, εξομολογήθηκε σε συνέντευξη στο δίκτυο E! Πως η τελευταία προπόνηση που δοκίμασε ήταν το Burn 60.

''Πρόκειται για ένα μεγάλο πάρτυ διάρκειας 60 λεπτών. Ακολουθούμε τον προπονητή ενώ η μουσική παίζει δυνατά. Από εκεί και πέρα, αλλάζεις τρόπο άσκησης κάθε τρία λεπτά. Τρία λεπτά καρδιαγγειακή προπόνηση, τρία ποδήλατο, τρία στο πάτωμα, τρία κοιλιά, τρία πόδια και συνεχίζεις για μια ωρίτσα'', αποκάλυψε η γερμανίδα καλλονή (δες το βίντερο στο τέλος του άρθρου).

Η Κλουμ που ακολούθησε μια λαμπρή πορεία στο μόντελινγκ για πάνω από 20 χρόνια εξομολογείται πως λατρεύει το τρέξιμο, τις ασκήσεις αντοχής και αποφεύγει τις τροφές με συντηρητικά.

Για να διατηρεί την κοιλιά της γραμμωμένη, η Κλουμ κάνει πολλές λάνσεις (στέκεσαι με ανοιχτά πόδια και με τα χέρια στη μέση ή κρατώντας βαράκια χαμηλώνεις το σώμα προς τα κάτω

), κοιλιακούς, ασκήσεις στο στεπ ενώ μιλώντας στο Glamour εξομολογείται πως ''όλες οι γυναίκες στον πλανήτη γη αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα: στομάχι, παχάκια στα πλάγια και ψωμάκια στους γοφούς''.

Κι αν νομίζεις ότι το πέρασμα του χρόνου τρομάζει την Χάιντι, απατάσαι:

'' Όλοι έχουν μια άποψη για το τι είναι ωραίο και τι όχι. Οι πλαστικές επεμβάσεις δεν σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφη, τουλάχιστον έτσι πιστεύω, ειδικά όταν βλέπουμε νέα κορίτσια να καταφεύγουν σε αυτές. Εγώ δεν ξέρω αν θα κάνω κάποια, ρωτήστε με πάλι στα 65 μου γιατί μέχρι στιγμή είμαι περήφανη για την ηλικία μου και δεν έχω κάνει καμία επέμβαση. Δεν πιστεύω πως όσο μεγαλώνω δείχνω χειρότερη. Αλλάζω αλλά ως εκεί. Νιώθω άνετα και όμορφα με την επιδερμίδα μου.

Ποιό σνακ λατρεύει η Χάιντι;

Αυτή την εποχή το έχει ρίξει στα καρότα που βοηθούν και στο μαύρισμα του καλοκαιριού. Η ίδια προτιμά οργανικά καρότα χωρίς χημικά, αφαιρεί φλίδες του εξωτερικού των καρότων και τα τρώει έτσι, σκέτα.