Η αντιφλεγμονώδης διατροφή μειώνει τον κίνδυνο θνησιμότητας από όλα τα αίτια

16.09.2022
Η αντιφλεγμονώδης διατροφή μειώνει τον κίνδυνο θνησιμότητας από όλα τα αίτια
Ακολουθώντας μια δίαιτα πλούσια σε τρόφιμα που μειώνουν τους δείκτες της φλεγμονής στο σώμα μας, μπορεί να συμβάλλει στην μείωση του κινδύνου πρόωρου θανάτου.

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική εφημερίδα Journal of Internal Medicine, προτείνει ότι μια δίαιτα που περιλαμβάνει τρόφιμα όπως φρούτα και λαχανικά και κυρίως αποκλείει τις επεξεργασμένες τροφές, συσχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου σε νεαρή ηλικία.

H συνέχεια στο itrofi.gr