Ενόψει του Πάσχα, ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία τόσο με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όσο και με τις διάφορες Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, αποσκοπεί στον αποτελεσματικό έλεγχο και την επαρκή και διασφαλισμένη υγειονομικά κάλυψη της εγχώριας αγοράς. Τις ημέρες αυτές, ως γνωστό, καταναλώνονται συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων γι’ αυτό το λόγο απαιτείται όχι μόνο σωστή επιλογή τους αλλά και κατάλληλη συντήρηση και μαγείρεμα ώστε να αποφευχθούν τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Παράλληλα, προσβλέποντας στην πληρέστερη ενημέρωση και την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών, ο ΕΦΕΤ εξέδωσε τις παρακάτω βασικές οδηγίες και αγοραστικές συμβουλές για τη συγκεκριμένη εορταστική περίοδο:
H συνέχεια στο itrofi.gr