Το διατροφικό πλάνο της Kate Hudson

24.08.2021
Το διατροφικό πλάνο της Kate Hudson
Η ηθοποιός και μαμά τριών παιδιών αναζητά ισορροπία για να παραμείνει σε φόρμα

Η Kate Hudson είναι πολυαγαπημένη ηθοποιός του Hollywood. Οι γονείς της είναι δύο διάσημοι ηθοποιοί με αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας, είναι νικήτρια Χρυσής Σφαίρας και έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις καλύτερες ρομαντικές κωμωδίες.

Πώς να κάνεις τη σαλάτα σου πιο δημιουργική και χορταστική

Η Kate είναι επίσης διάσημη για το αξιοζήλευτο σώμα της. Η ηθοποιός δηλώνει φανατική του Pilates από τα 19 της και η σωματική δραστηριότητα ήταν πάντα μέρος της ζωής της. Αλλά όπως λένε, οι κοιλιακοί γίνονται στην κουζίνα και η Hudson βασίζεται σε μια υγιεινή διατροφή για να παραμείνει λαμπερή και ενεργητική στην ηλικία των 40 ετών.

Μάθετε τι ακριβώς τρώει σε μια μέρα, παρακάτω:

Πρωινό
Η κορυφαία προτεραιότητα της Hudson τα πρωινά είναι ο καφές. Της αρέσει επίσης να πίνει νερό με λεμόνι και έναν πράσινο χυμό μετά την προπόνηση. Η ηθοποιός προτιμά να τρώει πέντε μικρά γεύματα μέσα στη μέρα της, οπότε ένα μεγάλο πρωινό δεν είναι απαραίτητο για αυτήν.

Μεσημεριανό
Όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι, έτσι και η Hudson προτιμά τις σαλάτες για το μεσημεριανό της γεύμα. Τρώει γεύματα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκάλια, που σημαίνει φυτικά τρόφιμα και κάποιες άπαχες πρωτεϊνικές πηγές, ενώ παράλληλα αποφεύγει τα γαλακτοκομικά, τη γλουτένη, την επεξεργασμένη ζάχαρη και τα περισσότερα κρέατα.

Σνακ
Η Hudson προσπαθεί να βρει τρόπους για να απολαύσει τα αγαπημένα της φαγητά - όπως το παγωτό - ακολουθώντας παράλληλα τη διατροφή που την κάνει να νιώθει στα καλύτερα της. Φτιάχνει σπιτικό vegan παγωτό φράουλας, μπισκότα με τα αμύγδαλα και Manna Bread, το οποίο είναι vegan ψωμί, το οποίο απολαμβάνει με λίγο βούτυρο.

Βραδινό
Ενώ τρώει λίγη άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή γαλοπούλα, το δείπνο της συνήθως αποτελείται από λαχανικά και ψάρια. Της αρέσει να τρώει tacos με φακές, ψάρια, σούπες και ζυμαρικά με λαχανικά. Ωστόσο, όταν μαγειρεύει για την οικογένειά της - ένα από τα αγαπημένα της χόμπι - λατρεύει να φτιάχνει λαζάνια, μακαρόνια με κεφτεδάκια και ψητό κοτόπουλο.

Αγαπημένες απολαύσεις
Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της είναι η χαβανέζικη πίτσα. Λατρεύει επίσης τα καλά κοκτέιλ. "Αν θέλω να βγω και να φάω σε ένα εστιατόριο με καταπληκτικό φαγητό, θα το κάνω μία φορά την εβδομάδα. Μερικές φορές θέλω να κάνω πράγματα που δεν είναι απόλυτα υγιεινά".