Κρυφή ζάχαρη στις τροφές

09.07.2021
Κρυφή ζάχαρη στις τροφές
Μέσα από τον βομβαρδισμό διατροφικών οδηγιών που δεχόμαστε καθημερινά, έχουμε παγιώσει την άποψη ότι η αυξημένη πρόσληψη ζάχαρης μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στον οργανισμό μας.

Οι περισσότεροι από εμάς πίνουμε τον καφέ μας σκέτο, τρώμε λίγα ή καθόλου γλυκά, αλλά είναι αυτό αρκετό;

Ηαυξημένη πρόσληψη ζάχαρης δεν μας δημιουργεί μόνο πρόβλημα βάρους, αλλά δημιουργεί και εύφορο έδαφος για την εμφάνιση διαβήτη. Το να αποφεύγουμε απλά τα γλυκά, ή τις τροφές που ξέρουμε ήδη ότι είναι γλυκές, φαίνεται δεν αρκεί. Αν έχουμε αυξημένο σάκχαρο, ή αν έχουμε διαβήτη, ή αν για οποιοδήποτε λόγο θέλουμε να περιορίσετε την ζάχαρη στην διατροφή μας, τότε πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τροφές που περιέχουν αρκετή ζάχαρη και ας μην είναι γλυκές.

Η συνέχεια στο itrofi.gr