Η καθημερινή κατανάλωση αυτής της τροφής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου κατά 20%

11.01.2022
Η καθημερινή κατανάλωση αυτής της τροφής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου κατά 20%
Τα καρδιακά νοσήματα και τα εγκεφαλικά επεισόδια είναι κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως.

Υπάρχουν πολλά αντιφλεγμονώδη και προστατευτικά για το καρδιαγγειακό σύστημα τρόφιμα τα οποία βοηθούν στη διαχείριση και την πρόληψη, αλλά ένα από αυτά υπερέχει και συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της καρδιάς σας.

Η συνέχεια στο itrofi.gr