Ιδού η αποτοξινωτική δίαιτα της Νάντιας Μπουλέ για άμεση επαναφορά μετά τις γιορτές!

14.01.2019
Ιδού η αποτοξινωτική δίαιτα της Νάντιας Μπουλέ για άμεση επαναφορά μετά τις γιορτές!
«Αντικαθιστώ τη ζάχαρη με βιολογικό μέλι, ακόμα και στον καφέ, ώστε να παίρνω θρεπτικά συστατικά».

Η Νάντια Μπουλέ διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και βεβαίως για να το διατηρήσει κάνει θυσίες. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ορισμένα μικρά και ταυτόχρονα θαυματουργά μυστικά για άμεση επαναφορά μετά τις ατασθαλίες της εορταστικής περιόδου.

Μιλώντας στο περιοδικό People η Νάντια, αναφέρθηκε στην αποτοξινωτική δίαιτα που ακολουθεί αυτή την περίοδο για άμεση επαναφορά στα κανονικά της. Η ίδια τονίζει πως το σημαντικό που έχει καταφέρει στο πρόγραμμα της είναι ότι δεν πεινάει καθόλου.

Δείτε ακόμη: Lady Gaga: Δες πόσο πολύ μοιάζει με τη μαμά της! [Photo]

Όλα όσα είπε:

«Όταν θέλω να κάνω αποτοξίνωση μετά τις γιορτές, αποφεύγω το κρέας και δίνω ακόμα περισσότερο βάρος στην ποιότητα των πρώτων υλών. Αυξάνω τον αριθμό των γευμάτων μου, ενώ ταυτόχρονα μειώνω την ποσότητα του κάθε γεύματος. Προσπαθώ να τρώω 5 γεύματα την ημέρα και να μην αφήνω το στομάχι μου άδειο πάνω από 3 ώρες, ώστε να ενισχύω το μεταβολισμό μου. Το βράδυ μειώνω τους υδατάνθρακες και πίνω πολλά υγρά. Αντικαθιστώ τη ζάχαρη με βιολογικό μέλι, ακόμα και στον καφέ, ώστε να παίρνω θρεπτικά συστατικά».

Η όμορφη ηθοποιός λατρεύει βεβαίως και τη γυμναστική. Δείτε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, όλοι κάνουμε σκέψεις για το πώς θελουμε να υπάρξουμε στη διάρκειά της. Κάποιοι βάζουν συγκεκριμένους στόχους, κάποιους άλλους αυτό μας αγχώνει, αλλά το να προσπαθήσεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου κρύβει μια προσωπική εξέλιξη, πέρα από κάθε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλον. Αυτό λοιπόν εύχομαι σε όλους μας και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ. Να βελτιωθώ σωματικά, καλλιτεχνικά, συναισθηματικά, μορφωτικά και να παίρνω έμπνευση από ανθρώπους που το κάνουν καλύτερα από εμένα. Το ταξίδι των 365 ημερών έχει ξεκινήσει ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule) στις 8 Ιαν, 2019 στις 6:48 πμ PST

Γιώργος Μουλάς