Ποιες ήταν οι 3 πιο δημοφιλείς δίαιτες το 2018 σύμφωνα με τη Google

05.01.2019
Ποιες ήταν οι 3 πιο δημοφιλείς δίαιτες το 2018 σύμφωνα με τη Google
Το 2018 ήταν η χρονιά της keto diet αλλά υπήρχαν και άλλες δίαιτες που διέγειραν την περιέργεια των ανθρώπων. Σύμφωνα με την Google, αυτές είναι οι τρεις δίαιτες που αναζητήθηκαν πιο πολύ από τους Αμερικανούς χρήστες τη χρονιά που μας πέρασε.

Κeto Diet

Δεν υπάρχει έκπληξη εδώ: η δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μέτριας πρωτεΐνης, σούπερ χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, συνέχισε να κυριαρχεί το 2018. Στην πραγματικότητα, ήταν η δίαιτα που αναζητήθηκε περισσότερο το 2018. Διατηρώντας τους υδατάνθρακες σου στα 50 γραμμάρια την ημέρα ή λιγότερο, αυτή η δίαιτα βάζει το σώμα σου στην κατάσταση καύσης λίπους που ονομάζεται κέτωση, όπου χρησιμοποιείται το λίπος για καύσιμο αντί για τη γλυκόζη.

Διάβασε επίσης: Τι σχέση έχει πόση ώρα κοιμάσαι με την... καρδιά σου;

Η διατροφή Dubrow

Η Heather Dubrow, η πρώην σταρ του The Real Housewives of Orange County και ο σύζυγός της Terry Dubrow, πλαστικός χειρούργος διάσημος για την εκπομπή του, Botched στο E!, κυκλοφόρησαν φέτος ένα βιβλίο διατροφής που κέντρισε το ενδιαφέρον. Με την ονομασία Dubrow Diet (κοστίζει για όσες ενδιαφέρονται, 26 δολάρια), το πρόγραμμα της υπόσχεται να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, να αντιστρέψεις τη γήρανση και να αποκτήσεις ενέργεια.

Με λίγα λόγια, η δίαιτα Dubrow είναι μια μορφή περιοδικής νηστείας. Συνίσταται να τρως μόνο κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών της ημέρας (οκτώ ή 10 ώρες) και να νηστεύεις τις υπόλοιπες ώρες. Η διατροφή έχει επίσης τρεις φάσεις για την επίτευξη των στόχων σου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το βιβλίο ήταν τόσο δημοφιλές στο Amazon, δεν είναι περίεργο ότι ήταν η δεύτερη σε αναζήτηση δίαιτα το 2018.

Διάβασε επίσης: 3 πράγματα που τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν καθημερινά, σύμφωνα με την επιστήμη

Δίαιτα Noom

Το Noom δεν είναι τόσο μία δίαιτα όσο ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους σε ένα εύχρηστο app. Αφού συμπληρώσεις ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, το Noom θα σε βοηθήσει να ορίσεις στόχους και να δημιουργήσεις υγιεινές συνήθειες και όλα αυτά ενώ σημειώνεις το φαγητό σου, τη δραστηριότητα και την πρόοδό σου. Επίσης, κατατάσσει τα τρόφιμα σε μια κλίμακα από πράσινα σε κίτρινα έως κόκκινα, για να σε βοηθήσει να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές και να βάλει τη διατροφή σου σε υγιεινές συνήθειες.

Μόνο που για τη Δίαιτα Noom πρέπει να πληρώσεις και δεν είναι φτηνή: είναι 60 δολάρια το μήνα, 99 δολάρια για δύο μήνες, 149 δολάρια για έξι μήνες ή 199 δολάρια για ένα χρόνο.