Ο συγκεκριμένος αριθμός αντιπροσωπεύει περισσότερους θανάτους από εκείνους που οφείλονται σε μολυσματικές ασθένειες. Καθώς οι επιστημονικές μελέτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζάχαρη, ολοένα και περισσότερος αριθμός καταναλωτών ψάχνουν για υγιέστερες εναλλακτικές λύσεις.
Στη συνέχεια ακολουθούν ορισμένα φυσικά υποκατάστατα για τη ραφιναρισμένη ζάχαρη που μπορούν να δώσουν γλυκιά γεύση στα γλυκά και τα ροφήματά σας και ταυτόχρονα να έχουν θετική επίδραση στον οργανισμό σας.
Η συνέχεια στο itrofi.gr