Θέλεις να αποκτήσεις το κορμί της JLo; Να ποιες τροφές έχει αποκλείσει από τη διατροφή της

11.06.2018
Θέλεις να αποκτήσεις το κορμί της JLo; Να ποιες τροφές έχει αποκλείσει από τη διατροφή της
Η Jennifer Lopez ανέκαθεν διέθετε ένα αξιοζήλευτο κορμί. Όχι άκοπα φυσικά.

Τους τελευταίους μήνες, η σιλουέτα της είναι στα καλύτερά της καθώς κάτι η γυμναστική στην οποία επιδίδεται καθημερινά έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Alex Rodriguez και κάτι το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής της, έκαναν αρκετά από τα κιλά που «φιλοξενούσαν» οι καμπύλες της να εξαφανιστούν.

Πέρα από τη γυμναστική, που της εξασφάλισε κοιλιακούς – πέτρα, η Λατίνα σταρ έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο τι τρώει και κυρίως στο τι… δεν τρώει.

Σύμφωνα με την ίδια, το διατροφολόγιό της περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών και λαχανικών, με τις τροφές χαμηλές σε υδατάνθρακες να έχουν κι αυτές την τιμητική τους.

Το ψάρι, η ψητή γαλοπούλα και τα αυγά συνδυασμένα πάντα με φρέσκα λαχανικά, έκαναν τον μεταβολισμό της να πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με το «μυστικό» που ακολουθεί να της έχει εξασφαλίσει την απώλεια πολλών κιλών.

Ποιο είναι αυτό; Η παντελής έλλειψη ζάχαρης και αλατιού. Ακούγεται φρικτό, το ξέρουμε, αλλά η Jennifer με αυτόν ακριβώς τον τρόπο κατάφερε να χάσει κιλά.

Επιπλέον, λέει «ναι» στα αγαπημένα της smoothies από φρούτα και super foods, αποφεύγει το κάπνισμα και το αλκοόλ, ενώ δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της αν δεν έχει συμπληρώσει 8 ώρες ύπνου.

Έτσι εύκολα νόμιζες χτίζονται τα κορμιά;