SEX

Είσαι ντροπαλή; 5 Tips που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις την απόλυτη απελευθέρωση στο σεξ

04.07.2024
Είσαι ντροπαλή; 5 Tips που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις την απόλυτη απελευθέρωση στο σεξ
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Είναι απολύτως φυσιολογικό και υπάρχουν λύσεις για να το ξεπεράσεις και να νιώσεις στο έπακρο την πιο μαγική στιγμή με τον σύντροφό σου.

Νιώθεις ντροπαλή όταν έρχεται η ώρα να κάνεις σεξ; Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις αμήχανη, ειδικά αν είσαι σε μια νέα σχέση ή αν δεν έχεις πολύ εμπειρία. Το καλό νέο είναι ότι υπάρχουν τρόποι να ξεπεράσεις αυτή την αμηχανία και να νιώσεις πραγματικά απελευθερωμένη. Το σεξ δεν πρέπει να είναι κάτι που σε γεμίζει άγχος και ανασφάλεια, αλλά μια εμπειρία που σου φέρνει χαρά, ικανοποίηση και σύνδεση με τον σύντροφό σου. Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι η ντροπαλότητά σου σε κρατάει πίσω, δες εδώ πέντε απλά, αλλά αποτελεσματικά tips για να χαλαρώσεις και να ζήσεις τη στιγμή στο έπακρο. Ας αρχίσουμε!

Μίλα ανοιχτά

Η επικοινωνία είναι το παν. Μην φοβάσαι να πεις στον σύντροφό σου τι σου αρέσει και τι όχι. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να χαλαρώσεις όταν ξέρεις ότι είσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Πες του τι σε ανάβει και τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Θα εκπλαγείς πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση με λίγη ανοιχτή κουβέντα!

Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Κάνε το χώρο σου πιο άνετο και χαλαρωτικό. Άναψε μερικά κεριά, βάλε απαλή μουσική, και χρησιμοποίησε μαλακά υφάσματα. Η σωστή ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει θαύματα στο να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να νιώσεις πιο άνετα. Άλλωστε, το σεξ είναι και μια αισθητήρια εμπειρία!

Πάρε τον έλεγχο

Πολλές φορές η ντροπή πηγάζει από την αίσθηση ότι δεν έχουμε τον έλεγχο. Δοκίμασε να πάρεις τα ηνία! Όταν είσαι εσύ αυτή που κατευθύνει το παιχνίδι, νιώθεις πιο δυνατή και σίγουρη. Διάλεξε εσύ τις στάσεις, τις κινήσεις και το ρυθμό. Θα δεις πόσο πιο απελευθερωτικά μπορεί να είναι όταν νιώθεις ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι.

Δούλεψε με την αυτοεκτίμησή σου

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να νιώθεις απελευθερωμένη στο σεξ. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Αυτό μπορεί να σημαίνει άσκηση, φροντίδα του σώματός σου, ή ακόμα και να φοράς εσώρουχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι sexy. Όσο καλύτερα νιώθεις με τον εαυτό σου, τόσο πιο άνετα θα αισθάνεσαι και με τον σύντροφό σου.

Πειραματίσου

Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Το σεξ δεν είναι κάτι στατικό, είναι μια συνεχής εξερεύνηση. Δοκίμασε νέες στάσεις, παιχνίδια, ή ακόμα και φαντασιώσεις. Το να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ελεύθερη και να ανακαλύψεις τι πραγματικά σε ευχαριστεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 13:52