Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντησή του σε όσους τον κράζουν που πάντρεψε δύο άντρες

05.07.2024
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντησή του σε όσους τον κράζουν που πάντρεψε δύο άντρες
Πολύ κράξιμο δέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επειδή πάντρεψε ένα gay ζευγάρι

Ο ένας από τους γαμπρούς είναι στενός φίλος και συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της συντρόφου του Νάνσυς Αντωνίου.

Έτσι όταν αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με τον άνθρωπό του ο παρουσιαστής με χαρά δέχτηκε να γίνει κουμπάρος του. Έχοντας φυσικά δίπλα του τη γυναίκα της ζωής του τη Νάνσυ.

Απ’ όταν έγινε γνωστό όμως το γεγονός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχεται πολύ κράξιμο, όχι μόνο στα Social Media αλλά και δια ζώσης. Έπιασαν μάλιστα και τον πατέρα του και τον ρώτησαν πως το έκανε αυτό.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο παρουσιαστής σήμερα έκανε έκπληξη στη Φαίη Σκορδά παίρνοντας τηλέφωνο στην εκπομπή «Fay’s Time» και αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα έχει κάποια θεματάκια με την υγεία του.

Στη συνέχεια την ώρα που η Φαίη μιλούσε και με την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου και η συζήτηση πήγε στον πρόσφατο γάμο των στενών τους φίλων ο Γρηγόρης πήρε το τηλέφωνο και ξέσπασε στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση ένα ηχηρό μήνυμα για την κοινωνία μας.

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει πάλι. Από συγγενικό περιβάλλον αλλά και από όπου μπορείς να σκεφτείς… Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαστε πάρα πολύ πίσω»

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 13:58